Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Efect instantaneu de gene false!

Efect instantaneu de gene false!

Senzație! Noul rimel The ONE Instant Extensions alungește instantaneu genele fără a mai avea nevoie de gene false. Peria inovatoare în formă de spirală și formula cu microfibre face genele să arate cu 74% mai lungi!

Acum va fi mult mai ușor și rapid să obții și să-ți menții pentru mai mult timp- genele lungi! Rimelul cu efect extrem de alungire oferă un rezultat uimitor dintr-o singură aplicare  datorită formulei cu microfibre flexibile și periei inovatoare în formă de spirală. Visurile femeilor de a avea o privire expresivă a devenit acum - realitate! Folosind noul rimel The ONE Instant Extensions nu mai trebuie să faci nici un compromis – cu timp și efort minim, fără vizite la salon și cheltuieli pe proceduri costisitoare, vei obține un rezultat minunat -  gene infinit de lungi și hipnotic atractive.

Perie inovatoare

brush

Specialiștii Oriflame au dezvoltat rimelul unic The ONE Instant Extensions cu o perie revoluționară în formă de spirală, care îți va permite să aplici cantitatea optimă de mascara pentru a picta dintr-o mișcare toate genele și a obține un rezultat mega-expresiv. 

 

Formulă unică

*Formula inovatoare a rimelului conține microfibre flexibile de patru milimetri  datorită cărora rimelul alungește genele cu 74%. Cu fiecare aplicare a periei, fibrele oferă genelor și mai multă alungire, creând un efect de gene false.

Cu noul rimel The ONE Instant Extensions visurile femeilor de a avea o privire fermecătoare și gene uimitor lungi fără a vizita saloanele de frumusețe va deveni realitate!

mascara

 Rimel The ONE Instant Extensions

Rimelul cu efect extrem de alungire oferă un rezultat uimitor dintr-o singură aplicare  datorită formulei cu microfibre flexibile și periei inovatoare în formă de spirală.

Disponibil în două nuanțe.

Preț: 99,00 lei

Rimelul The ONE Instant Extensions disponibil începând din  22 iunie 2015.