Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. O nouă aromă Excite Force

Oriflame și Dima Bilan prezintă o nouă aromă Excite Force

La 26 mai 2015 în cadrul PM Loft a avut loc prezentarea noului parfum pentru bărbați Excite Force în formatul unui interviu public cu participarea lui Dima Bilan, Alionei Doletskaya și echipei Oriflame.

Oaspeții evenimentului au fost învăluiți de atmosfera parfumului Excite Force –inspirat de puterea fenomenelor naturii și au asistat la prezentarea  acestuia în formatul unui public talk, care a fost condus perfect de către Aliona Doletskaya, redactor-șef al revistei  Interview, și o adevărată legendă în lumea revistelor glossy rusești. 

          

Aliona și-a adresat întrebările nu doar artistului Dima Bilan, dar și lui Sergei Antonov, director de comunicare Oriflame, și Christinei Dercourt, directorul global de marketing pentru categoria parfumuri Oriflame. Împreună au împărtășit cu jurnaliștii și reprezentanții blogosferei de frumusețe nu doar detaliile noului parfum lansat de Oriflame, dar au amintit și succesul primei versiuni a parfumului pentru bărbați Excite, care nu cedează titlul de bestseller încă din anul 2009, precum și au discutat procesul de creare al parfumului, tendințele și multe alte detalii.      

          

Fiind un maestru în domeniul interviurilor, Aliona a deschis pentru vizitatori cele mai izbitoare fațete ale lui Dima Bilan, care a recunoscut că statutul de bărbat ideal, pe care acesta îl care în ochii femeilor dar și al bărbaților, necesită o fpoarte mare atenție și responsabilitate. Întrebat despre calitățile pe care ar trebui să le aibă o fată perfectă, eroul serii, a răspuns: "Sunt foarte pretențios atunci cand vine vorba de relațiile cu femeile –am așteptări foarte mari de la acestea. Poate că motivul acestui lucru este faptul că iubitele mele anterioare au aparținut categoriei de femei din clasa înaltă, și au creat astfel un standard foarte înalt pentru viitoarele femei și relații din viața mea. "

În cursul prezentării Dima și-a împărtășit cu plăcere impresiile în urma colaborării cu echipa Oriflame, a vorbit despre filmarea clipului video și a motivat decizia sa de a colabora din nou cu această companie de cosmetice la crearea unui noi parfum.

           

Dima Bilan: "Îmi place foarte mult să lucrez cu echipa de profesioniști Oriflame și mă bucur că am avut ocazia să-mi exprim din nou emoțiile prin intermediul acestui parfum. Primul parfum Excite reflectă starea mea interioară și atitudinea pe care o aveam față de viață în urmă cu câțiva ani, iar Excite Force reprezintă starea mea de spirit din prezent. Cine știe, poate că vom avea ocazia să colaborăm din nou în viitor, de exemplu, în anul 2032, și vom crea o altă versiune a acestei ape de toaletă, când voi avea și mai multă experiență de viață și o viziune diferită asupra lumii decât cea de acum. "

Serghei Antonov a vorbit despre modul în care s-a născut conceptul creativ al acestui parfum: "Nu am avut nici o îndoială cu privire la cine ar trebui să reprezinte noul parfum Excite Force. Și amintindu-ne prezența strălucită pe care a avut-o Dima Bilan la premiile muzicale, atunci când în timpul numărului său acesta a fost învăluit de fluxuri de apă, am decis imediat să realizăm ceva similar în catalog și în clipul video de promovare."         

          

La prezentare a avut loc premiera clipului video pentru parfumul Excite Force. Având motto-ul "inspirat de puterea fenomenelor naturii", întreaga sală a fost cufundată într-o furtună furioasă, creată cu ajutorul unor proiecții de ploaie și fulgere de 360 grade, iar oaspeții s-au simțit practic în mijlocul acțiunii care avea loc pe ecran. Subiectul dezastrului natural a fost reflectat și în standul spectaculos al evenimentului și în instalarea special creată pentru amplasarea apei de toaletă Excite Force, înconjurată de proiecții holografice cu fulgere, și în suprafața de proiecție interactivă a apei pe podea, și chiar și în masterclass-ul de pictură pe apă în tehnica veche ebru, prezentat oaspeților.

La rândul său, Christine Dercourt a povestit oaspeților despre caracteristicile parfumului Excite Force: "Una dintre cele mai clare tendințe în parfumerie – este contrastul. În noul parfum Excite Force nu veți simți doar diferența dintre notele de vârf și de bază, dar și în întreaga aromă a acestuia veți simți de fiecare dată contrastul fructelor proaspete și al căldurii învăluitoare. În opinia mea, acestea sunt lucrurile care disting parfumul Excite Force de celelalte parfumuri pentru bărbați, făcându-l deosebit  și reflectând caracterul lui Dima - masculin și matur ".       

          

Aliona Doletskaya a împărtășit de asemenea oaspeților și opinia sa cu privire la noul produs: "Parfumul este una dintre cele mai importante detalii pe care le observ atunci când cunosc o persoană, dar mai întâi de toate un bărbat trebuie să mă cucerească din priviri. În ceea ce privește apă de toaletă Excite Force, pot spune că denumirea acestuia nu mi se pare absolut masculină, aș spune mai degrabă că este un parfum unisex. Înainte de prezentare, Dima împreună cu mine a încercat noul său parfum de la Oriflame, și am observat că fiecare dintre noi, l-a simțit diferit. Și eu simt că mi se potrivește și mie, este în armonie cu mine. "    

          


    

Apă de toaletă Excite Force

Irezistibil de seducător, acest parfum întruchipează adevărata masculinitate - puternică și delicată în același timp. Aroma de pepene galben suculent se combină perfect cu prospețimea acelor de pin proaspăt mărunțite în mâini, iar compoziția este completată de trena puternică de chihlimbar negru.

Volum: 75 ml.

Preț: 259,00 lei

Produs disponibil începând din 13 iulie 2015.