Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Acum și mai multe posibilități online!

Acum și mai multe posibilități online!

Оriflame lansează un nou site, care este menit să îmbunătățească considerabil nivelul de deservire a Consultanților și clienților companiei.

Oriflame – compania lider pe piața vânzărilor directe de cosmetice – face încă un pas important în utilizarea tehnologiilor on-line pentru dezvoltarea afacerilor și lansează o nouă versiune a site-ului său www.oriflame.md. Acest pas a fost precedat de multe luni de cercetări, planificări, elaborări și creare a designului atât la sediul principal al companiei din Stockholm, cât și în filialele de suport tehnic din Cehia și India. Pe lângă multe altele, noul site conține elemente ale unei platforme mobile și marchează începutul creării unei versiuni mobile complete. 


Iată ce spune vice-președintele superior pe vânzări Oriflame, Michael Cervell: „Prioritatea companiei noastre este succesul Consultanților Oriflame din întreaga lume, precum și asortimentul bogat de produse minunate pentru frumusețe și sănătate, pe care le oferim clienților noștri. Ultimele cercetări au demonstrat că atât Consultanții, cât și clienții caută pe internet inspirație și experiență unică. Anume această dorință a lor a servit drept punct de plecare pentru crearea noului site. Astăzi suntem fericiți să vă prezentăm rezultatele muncii noastre: un design absolut nou, funcții îmbunătățite și un conținut mai bogat. Aceste schimbări, precum și începutul lucrărilor de creare a versiunii mobile marchează o nouă etapă în dezvoltarea resurselor noastre on-line.” 

Catalogul on-line Oriflame – sursa de inspirație pentru clienți – a fost, de asemenea, reînnoit. Designul mai modern al catalogului și interfața îmbunătățită pentru utilizatori sunt menite să asigure un interes sporit pentru produse, branduri și ofertele speciale ale companiei. 

Având la bază tendința de a merge în întâmpinarea dorințelor Consultanților săi din întreaga lume, compania Oriflame a creat noi instrumente moderne de marketing, a pus la dispoziție noi surse de informație și a dat dovadă de o nouă abordare în dezvoltarea designului, iar toate aceste schimbări sunt menite să ofere vizitatorilor site-ului experiența pe care aceștia speră să o găsească on-line.

Directorul internațional pentru conținutul on-line Oriflame, Marcus Fogel, evaluează astfel perspectivele de lansare ale site-ului mobil Oriflame: „Pentru ca vizitatorii site-ului nostru să se aleagă doar cu experiență pozitivă, toate serviciile noastre on-line vor fi disponibile acum și pe platforma mobilă. Tot mai mulți vizitatori intră pe site de pe dispozitivele mobile, așa că trebuie neapărat să corespundem cerințelor acestora. Am cercetat cu atenție comportamentul Consultanților și clienților noștri pe site și am creat funcții mobile anume acolo unde acestea erau solicitate în primul rând. Vom continua să dezvoltăm această direcție, pentru a crea versiunea completă a site-ului mobil. Designul bine gândit al acestuia și funcționalitatea înaltă, care marchează fiecare pas al utilizatorului, începând de la vizualizarea produsului și terminând cu achitarea comenzii, vor pune începutul unei noi epoci în dezvoltarea site-ului nostru.”