Skip to main content Skip to main menu Skip to search

NovAge: creat de știință pentru frumusețea pielii tale

Frumusețe dincolo de vârstă

Piele îngrijită, strălucitoare, fără semene de îmbătrânire – încredere în sine acum și în viitor. Am combinat puterea naturii și a științei pentru a obține efecte maxime. Bine ai venit în lumea NovAge!

Mândria noastră

De-a lungul anilor, de la crearea Oriflame, ne-am străduit să inovăm și să abordăm științific dezvoltarea produselor. O etapă majoră în dezvoltarea NovAge a fost Age Reflect™, un studiu global privind îmbătrânirea pielii. Oamenii de știință au analizat 23 de proprietăți ale pielii pentru a determina care dintre ele afectează aspectul vârstei. Am identificat principalele semne ale îmbătrânirii asociate cu starea pielii – pierderea strălucirii, ridurile, textura pielii neuniformă, pigmentarea – și pe baza dezvoltărilor inovatoare, am creat game destinate rezolvării problemelor specifice. Așa s-a născut NovAge.

Trei motive pentru a avea încredere în NovAge

Unicitatea celulelor stem

„Materialul de construcție” al plantelor ajută celulele pielii să lucreze mai activ.

Află mai multe

Celule stem – „elemente de bază” ale plantelor – au un potențial regenerativ uriaș, pe care îl folosim în beneficiul pielii tale. Toate extractele au fost testate de până la 200 de ori, iar studiile clinice dovedesc eficiența fiecăruia.

Acțiune și încălcare

Sub influența proceselor externe și interne – ecologia proastă, modificări legate de vârstă, lipsa de îngrijire și radiațiile UV – structura pielii și matricea intercelulară a pielii este perturbată și, în timp, încep să apară semne ale îmbătrânirii.

Neutralizare și restabilire

Combinate cu alte ingrediente avansate, celulele stem din plante protejează pielea și neutralizează efectele agresive ale factorilor externi și interni, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

Închide

Eficacitate dovedită

Cercetare independentă în laboratorul OriDerm

Află mai multe

Cum efectuăm testele clinice? Laboratorul OriDerm – institutul de cercetare a pielii Oriflame – este o divizie creată pentru testarea clinică a produselor fabricate. OriDerm funcționează în deplină conformitate cu standardele și cerințele industriei cosmetice în ceea ce privește buna practică clinică și managementul calității. Toate protocoalele de cercetare sunt aprobate de un comitet de etică independent. Voluntarii care participă la cercetare nu sunt colaboratori Oriflame și nici afiliați ai companiei.

Închide

Teste riguroase de siguranță

Produsele noastre sunt conforme cu normele și standardele europene și sunt sigure atât pentru oameni, cât și pentru natură.

Află mai multe

Toate produsele NovAge respectă cele mai stricte standarde europene de calitate. În baza rezultatelor testelor riguroase, determinăm siguranța pentru oameni și pielea lor și, în cursul screeningului eco-etic – pentru natură. Produsele nu conțin OMG-uri.

Screening eco-etic

Siguranța și producția responsabilă sunt în centrul cercetării produselor de calitate. Selectăm cu atenție toate ingredientele și ne asigurăm că acestea au fost obținute conform standardelor etice și de mediu. În plus, nu utilizăm plante pe cale de dispariție în formulele noastre.  

Teste riguroase de siguranță

Realizăm studii clinice pe voluntari în laboratoare independente pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sigure și nu provoacă iritații.

Fără OMG

Produsele noastre nu conțin organisme modificate genetic (OMG-uri)

Cele mai stricte standarde europene

Nu folosim cele 1300 de ingrediente interzise în UE, cât și alte 60 de ingrediente care credem că ar putea fi dăunătoare.

Închide

Alege îngrijirea NovAge

 
 

NovAge Skinergise Ideal Perfection (pentru pielea tânără) - ajută la combaterea* efectelor unui stil de viață modern și a primelor semene de maturizare.

 
 

NovAge Ecollagen Wrinkle Power (30+) - reduce instant ridurile cu până la 49 % și încetinește îmbătrânirea.

 
 

NovAge Ultimate Lift (40+) – combate ridurile profunde, conturul lăsat al feței. 40% din elasticitatea pielii este restabilită în 4 săptămâni.

 
 

NovAge Time Restore (50+) – îmbunătățește starea pielii mature, combate ridurile profunde, uscăciunea și petele de vârstă.

 
 

NovAge Brilliance Infinite Luminosity (pentru toate vârstele) –  face față tuturor tipurilor de pigmentare pentru un ton mai uniform și o strălucire sănătoasă.

 
 

NovAge Men (pentru toate vârstele) – combate semnele de îmbătrânire și oboseală, combate cu succes ridurile, îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii bărbaților.

 
 

NovAge Anti Acne (pentru toate vârstele) – gamă de produse pentru pielea problematică, grasă și mixtă împotriva luciului inestetic, porilor măriți și acneei.

 
 

NovAge Proceuticals (pentru toate vârstele) – produse cu acțiune intensă ProCeuticals vizează rezolvarea problemelor specifice și obținerea unor rezultate vizibile.

 
 

NovAge Skinrelief Pro Resilient (pentru toate vârstele) – reduce sensibilitatea și îmbunătățește starea tenului, luptă împotriva ridurilor și stimulează fermitatea și elasticitatea.

Sporește eficiența îngrijirii

 

Îngrijirea completă reprezintă produse de bază pentru îngrijirea zilnică. Dar ce dacă vrei să faci mai mult pentru pielea ta? Măști, peeling, produse pentru mâini și zona de decolteu – profită la maxim de ceea ce NovAge are de oferit!

Vezi