Skip to main content Skip to main menu Skip to search

NovAge: creat de știință pentru frumusețea pielii tale

Frumusețe dincolo de vârstă

Piele îngrijită, strălucitoare, fără semene de îmbătrânire – încredere în sine acum și în viitor. Am combinat puterea naturii și a științei pentru a obține efecte maxime. Bine ai venit în lumea NovAge!

Mândria noastră

De-a lungul anilor, de la crearea Oriflame, ne-am străduit să inovăm și să abordăm științific dezvoltarea produselor. O etapă majoră în dezvoltarea NovAge a fost Age Reflect™, un studiu global privind îmbătrânirea pielii. Oamenii de știință au analizat 23 de proprietăți ale pielii pentru a determina care dintre ele afectează aspectul vârstei. Am identificat principalele semne ale îmbătrânirii asociate cu starea pielii – pierderea strălucirii, ridurile, textura pielii neuniformă, pigmentarea – și pe baza dezvoltărilor inovatoare, am creat game destinate rezolvării problemelor specifice. Așa s-a născut NovAge.

Alege îngrijirea NovAge

 
 

NovAge Skinergise Ideal Perfection (pentru pielea tânără) - ajută la combaterea* efectelor unui stil de viață modern și a primelor semene de maturizare.

 
 

NovAge Ecollagen Wrinkle Power (30+) - reduce instant ridurile cu până la 49 % și încetinește îmbătrânirea.

 
 

NovAge Ultimate Lift (40+) – combate ridurile profunde, conturul lăsat al feței. 40% din elasticitatea pielii este restabilită în 4 săptămâni.

 
 

NovAge Time Restore (50+) – îmbunătățește starea pielii mature, combate ridurile profunde, uscăciunea și petele de vârstă.

 
 

NovAge Brilliance Infinite Luminosity (pentru toate vârstele) –  face față tuturor tipurilor de pigmentare pentru un ton mai uniform și o strălucire sănătoasă.

 
 

NovAge Men (pentru toate vârstele) – combate semnele de îmbătrânire și oboseală, combate cu succes ridurile, îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii bărbaților.

 
 

NovAge Anti Acne (pentru toate vârstele) – gamă de produse pentru pielea problematică, grasă și mixtă împotriva luciului inestetic, porilor măriți și acneei.

 
 

NovAge Proceuticals (pentru toate vârstele) – produse cu acțiune intensă ProCeuticals vizează rezolvarea problemelor specifice și obținerea unor rezultate vizibile.

 
 

NovAge Skinrelief Pro Resilient (pentru toate vârstele) – reduce sensibilitatea și îmbunătățește starea tenului, luptă împotriva ridurilor și stimulează fermitatea și elasticitatea.

Sporește eficiența îngrijirii

 

Îngrijirea completă reprezintă produse de bază pentru îngrijirea zilnică. Dar ce dacă vrei să faci mai mult pentru pielea ta? Măști, peeling, produse pentru mâini și zona de decolteu – profită la maxim de ceea ce NovAge are de oferit!

Vezi