Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Seturi Oriflame de îngrijire a pielii

Seturile și programul de îngrijire în complex pentru piele Oriflame sunt create pentru îngrijirea eficientă a pielii. Ele sunt prezentate de trei mărci diferite și constau din câte șase produse  - efectul lor se îmbunătățește atunci când sunt utilizate împreună, oferind cel mai bun efect la un preț rezonabil.

Procurarea produselor în va fi cu 30% mai convenabilă decât aparte.

Efectul produselor de îngrijire în complexe este de 7 ori mai mare decât atunci când este utilizat doar un produs din seria de produse.

Seturile de produse de îngrijire a pielii va contribui substanțial succesul afacerii tale, ridicându-l la un nou nivel. Ca lider Oriflame, cu acest instrument poți:

  • Primi o reducere de pana la 30% pe o serie de produse la achiziționarea unui set.

  • Vei primi cu 20% mai multe puncte bonus.

  • Să-ți dezvolți rapid structura și să ajungă la noi titluri.

 

Lucrul cu categoria de îngrijire a pielii - este nu numai un venit ridicat stabil, dar și menținerea loialității clienților.

  • Recomandările personale: cu cât este mai profesională recomandarea ta atunci când alegi un produs, cu atât mare este încrederea clientului. Nouă din zece femei au mai mare încredere în recomandările individuale decât în publicitate.
  • Siguranță: eficacitatea produselor de îngrijire a pielii confirmă siguranța și reputația brandului Oriflame, permițându-vă să comercializați cu mai mult succes și alte categorii de produse.
  • Recrutarea: ocazie perfectă pentru recrutare, bazată pe calitatea și beneficiile utilizării produselor de îngrijire a pielii.

Invitând nou-veniți să cumpere un set și să se alăture Oriflame, le oferim:

  • Cele mai bune rezultate - datorită programului de îngrijire în complex a pielii Oriflame.
  • Cel mai bun preț – alăturându-se la Oriflame, ei vor avea posibilitatea să cumpere orice set NovAge la un preț special.
  • Cel mai bun start - trecerea primului pas din Programul de Start, precum și privilegiile Premier Clubului de la prima comanda! 

Dezvoltă-ți afacerea și obține noi titluri utilizând seturile de produse și un program integrat de îngrijire a pielii Oriflame!


Citește mai multe despre setul nostru de produse pentru îngrijirea pielii!


     
 

 

   
NovAge Ultimate Lift   NovAge Ecollagen   NovAge True Perfection   Ecobeauty 


 

Află mai multe despre seturile de produse de îngrijire a pielii și efectul lor asupra afacerii dumneavoastră!

 

Doar două minute dimineața și seara vă ajută să mențineți frumusețea și tinerețea pielii!