Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Conferința de Diamant 2021 din Cape Town

Conferința de Diamant 2021 din Cape Town (Africa de Sud) promite a fi un eveniment de neuitat. Descoperă natura și cultura uimitoare a orașului Cape Town și inspiră-te de la liderii noștri, produsele noi, întâlniri interesante și de omagierea succesului tău. Devin-o parte a comunității globale Oriflame într-unul din cele mai vibrante orașe din lume, alături de lideri din întreaga lume. Simte unitatea, spiritul și pasiunea!

Cape Town sau cum îi spun localnicii „oraș-mamă” – este unul dintre cele mai dinamice și frumoase orașe din lume, renumit pentru priveliștile sale magnifice asupra Table Mountain și Cape Point. Pe lângă natura unică și priveliștile uluitoare, orașul atrage cu o cultură bogată. În Cape Town toată lumea va găsi ceva pentru sine – de la arhitectură colorată malaieziană a regiunii Bo Kaap, artă contemporană și muzică până la bucătăria locală exotică.

Fapte interesante

Munți bătrâni

Table Mountain este unul dintre cele mai vechi din lume, deoarece este acoperit cu pietre vechi de peste 600 de milioane de ani.

Animale

Africa de Sud este locul unde locuiesc cei mai mari elefanți și balene rechini, cele mai înalte girafe și cei mai rapizi gheparzi!

Minerale

Adâncurile din Africa de Sud sunt bogate în minerale, aici sunt unele dintre cele mai prolifice depozite de minerale din lume. Aproximativ 90% din toată platina și 41% din aurul de pe planetă este extras din Africa de Sud.

Știi că?

Limba

Fosile și dinozaurii

Antilopa Springbok