Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Pagina principală
  2. Relații Clienți
  3. Contactele Punctelor de Deservire Oriflame

Contactele Punctelor de Deservire Oriflame

Oriflame vă propune o posibilitate unică de a plasa și primi comenzi în Centrul de Deservire Oriflame (SPO), aflat în orașul Dvs.

SPO – Service Point Oriflame, şeful lui – Consultant, de la nivelul de Director Oriflame şi mai sus, care a încheiat un contract cu Compania pentru prestarea serviciilor de livrare a produselor.

Dacă locuiţi într-un oraş unde nu este un Centru de Servicii sau Livrare la Domiciliu, Oriflame recomandă să vă adresaţi pentru deservire la cel mai apropiat SPO.

Cu ajutorul link-ului din dreapta veţi putea vizualiza lista SPO din ţară, adresele lor şi datele de contact. În Moldova activează în jur de 60 de SPO.

La SPO puteţi să vă înregistraţi în calitate de consultant sau să înregistraţi consultanţi noi, să faceţi o comandă, să aflaţi informaţii despre promoţii, noutăţi şi regulile companiei.

SPO categoria D nu are spațiu și lider pentru deservirea consultanților din structură. Dacă doriți să fiți deserviți la SPO categoria D, contactați în prealabil prin telefon liderul responsabil de activitatea SPO a acestei categorii.

Pentru a găsi cel mai apropiat Punct de Deservire Oriflame, descărcați fișierul SPO în Moldova.

Fiind Consultant, Dvs. de asemenea puteți să aflați mai multe despre regulile de organizarea a operațiunilor în SPO.