Materiale sezoniere
Главная

Sfaturile noastre pentru reducerea deșeurilor legate de frumusețe

Published: 18.01.2024 | Author: Valeria Solonari

Sunteți pregătit să deveniți un apărător al mediului înconjurător și să reduceți cantitatea de deșeuri din rutina ta de frumusețe? Luați rămas-bun de la obiceiurile extravagante și adoptați un mod de viață ecologic cu ajutorul acestor sfaturi simple, dar eficiente. Aflați cum să faceți ușor alegeri în favoarea mediului înconjurător, fără să vă sacrificați frumusețea!

află mai multe

Selectați produse cu ambalaje mai durabile

Reducerea deșeurilor în ritualul dvs. de îngrijire a frumuseții este la fel de simplă ca și alegerea produselor cu ambalaje mai durabile. Căutați opțiuni precum șamponul și balsamul Love Nature, care au flacoane din 100% plastic reciclat, serul pentru păr Waunt, ambalat în sticlă reciclată, sau orice perii de machiaj The One cu mânere din lemn certificate FSC®.
Suntem dedicați să rămânem în fruntea tehnologiei ambalajelor durabile. Recent, am integrat Albéa's Reflex 2 pentru balsamurile cremă Duologi. Asimina Lulea, tehnologul nostru de ambalaje, explică că tubul Reflex 2 fără aluminiu este aprobat de RecyClass și este complet compatibil cu fluxurile de reciclare europene.

Îmbrățișarea produselor naturale, îmbogățite cu extracte organice

Produsele noastre favorite pentru îngrijirea pielii și a părului din colecția Love Nature vă vor permite să vă bucurați fără sentimentul de vinovăție. Fiecare săpun, balsam de păr, cremă de corp și loțiune conțin cel puțin 95% ingrediente de origine naturală. Mai mult decât atât, produsele de curățare din această colecție sunt formulate luând în considerare biodegradabilitatea lor. Simțiți combinația perfectă între conștiință și plăcere cu produsele care sunt sigure, responsabile și create în armonie cu natura.

Alegeți alternative reîncărcabile

Produsele reîncărcabile sunt încă o modalitate excelentă de a reduce deșeurile legate de frumusețe. Săpunul lichid Essense&Co. este furnizat într-un ambalaj de reumplere care reumple ușor o sticlă frumoasă. Această soluție reduce utilizarea plasticului cu 76% în comparație cu o singură sticlă de 300 ml și își demonstrează viabilitatea economică pe termen lung. Ca alternativă, încercați să treceți complet la săpunuri solide! Săpunul Swedish Spa Soap Bar este furnizat într-un ambalaj minimal și asigură o utilizare îndelungată, reducând semnificativ deșeurile.

află mai multe

Reutilizați și reciclați când este posibil

Fiecare mică schimbare contează atunci când vine vorba de reducerea deșeurilor din industria frumuseții, deci adoptați ideea de reutilizare și reciclare acolo unde este posibil. În loc să folosiți produse de unică folosință care generează deșeuri, luați în considerare alternative mai ecologice, care pot fi spălate și reutilizate, cum ar fi discurile noastre de bambus reutilizabile și măștile noastre de față din silicon.
De asemenea, nu aruncați containerele goale de produse cosmetice! Reutilizați-le ca spațiu de depozitare pentru bijuterii, accesorii pentru păr sau alte mici obiecte de uz casnic. Dacă containerul nu este potrivit pentru reutilizare, asigurați-vă că este corect reciclat. De exemplu, sticluțele noastre de parfum .SE sunt echipate cu un pompa cu capac filetat, care permite demontarea și reciclarea tuturor componentelor.

Bonus sfat: Pur și simplu cumpărați mai puțin (gasp!)

În timp ce ne plac cu toții produsele de frumusețe, amintește-ți că cel mai simplu mod de a reduce deșeurile de frumusețe este să eviți achiziționarea produselor de care nu ai nevoie în primul rând. Data viitoare când ești tentat să adaugi articole în coș, ia o clipă să evaluezi dacă este ceva de care ai cu adevărat nevoie sau dacă contribuie doar la deșeuri inutile.
cumpără produsele
Şampon pentru păr gras cu lămâie şi mentă organice Love Nature
Love Nature

Şampon pentru păr gras cu lămâie şi mentă organice Love Nature

85,00LEI

145,00LEI

Colțul de inspirație

Trendurile de frumusețe în nuanțe de roșu vișiniu care sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.
Materiale sezoniere
Trendurile de frumusețe în nuanțe de roșu vișiniu care sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.

Trendurile de frumusețe ale acestui an sunt toate despre roșu vișiniu. De la buzele în culori puternice la părul de cupru și unghii în nuanțe de vișină mocha, aceasta este ghidul tău suprem de frumusețe pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты