Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Distrează-te!

În calitate de consultant Oriflame ai șansa să întâlnești alți oameni interesanți și pasionați de frumusețe și afaceri, ca și tine, în timp ce te distrezi. Deja sună bine, nu-i așa?

Vei avea sprijinul consultanților care și-au clădit afaceri de succes și acum instruiesc noi consultanți pentru o carieră de succes. Învață despre cele mai recente trenduri în frumusețe, într-un mediu prietenos, cu oameni frumoși și participă la training-uri pentru dezvoltarea aptitudinilor personale și profesionale. 

Mulți oameni ne împărtășesc cu bucurie, că experiența dezvoltării personale trăită în cadrul propriei afaceri este aproape la fel de importantă ca și satisfacția financiară. 

  

Visul comun al oamenilor este să călătorească în toată lumea. Cunoscând succesul alături de Oriflame, ai șansa să călătorești în locuri exotice și să participi la conferințe internaționale. În timpul unui an, ai posibilitatea să te alături unor evenimente și seminarii incitante sau chiar petreceri memorabile. Mai mult decât atât, meritele tale sunt recunoscute și apreciate și tu îi ajuți și pe alții să-și atingă visurile. Oriflame îți îndeplinește visurile, cu o investiție minima,  câștiguri excepționale și fără riscuri.