Skip to main content Skip to main menu Skip to search

POVEŞTI DE SUCCES!

Oriflame este partenerul perfect pentru a-ţi îndeplini visurile. Contează doar să îţi doreşti cu adevărat, iar noi te vom ajuta și îndruma, pas cu pas, să îţi câştigi independenţa financiară şi să îţi atingi visurile, drept dovadă a acestui fapt, sunt cei 45 de activitate a companiei noastre.

POVEŞTI DE SUCCES, OAMENI REALI, SUCCES ADEVĂRAT

Oriflame este partenerul perfect pentru a-ţi îndeplini visurile. Contează doar să îţi doreşti cu adevărat, iar noi te vom ajuta și îndruma, pas cu pas, să îţi câştigi independenţa financiară şi să îţi atingi visurile, drept dovadă a acestui fapt, sunt cei 45 de activitate a companiei noastre. Află poveştile de succes ale liderilor Oriflame şi alătură-te chiar azi! 

Sidenco Ludmila, Director

Oriflame a venit în viața mea pe neașteptate! Am aderat la Oriflame pentru a fi consumator. Am îndrăgit produsele și am rămas fidelă companiei pe parcursul a mai mulți ani. Sunt jucător profesionist de șah și fac parte dintr-o dinastie de jucători profesioniști, dar întotdeauna mi-am dorit să am o afacere proprie, care să-mi fie pe suflet, și tot odată să-mi ofere posibilitatea să fiu mereu în creștere personală, să am libertatea de a lua decizii. Îmi place de asemenea , că în Oriflame pot să ajut oamenii, care la fel ca și mine au sperat, că va veni în viața lor timpul când singuri își vor crea destinul și vor avea libertatea mult dorită! Sunt nespus de fericită și recunoscătoare companiei Oriflame, pentru șansa care mi-a oferit-o mie, echipei mele, pentru posibilitatea de a ne realiza visele. Vreau să  doresc la  toți cei, care sânt îndrăgostiți cu adevărat în Oriflame, credeți în visele voastre! Cu Oriflame visele devin realitate.

Iurie & Mariana Ciobanu, Director GOLD

Până la Oriflame, ambii lucram ca angajați cu un salariu fix și mereu nesatisfăcător cerințelor noastre. Timp de 5 ani am schimbat mai multe locuri de muncă. Mereu eram în căutare. Când ni s-a propus Oriflame din start ne-am înscris doar ca consumatori, apoi "pofta vine mâncând", ne-am inclus treptat ca vânzători, apoi am hotărât să facem o afacere din această colaborare. Astăzi suntem foarte recunoscători și mândri pentru alegerea făcută. Ceea ce câștigam până la Oriflame anual, astăzi câștigăm lunar.

Viața noastră s-a schimbat radical, începând de la modul de trai, alimentare, îmbrăcăminte, odihnă, călătorii și terminând cu libertate și dezvoltare personală. Recomandăm tuturor care au decis să facă o afacere cu Oriflame să-și urmeze visul și să acționeze zilnic, urmându-și Sponsorul. Cu Oriflame visele devin realitate dacă crezi în ele și acționezi zi de zi!

Mult succes și încredere tuturor!

Cu prietenie și dragoste, Iurie & Mariana Ciobanu

Pîslari Andrei, Director

Fiind student la USMF permanent eram în căutarea unui venit suplimentar. Atunci am făcut cunoștință cu compania Oriflame și cu  Planul de Succes și am decis că îmi voi construi propria afacere. Astăzi sânt partener Oriflame, mă mândresc cu alegerea și decizia care am luat-o și sânt ferm convins că colaborez cu cea mai extraordinară companie din lume. Vei reuși și tu să îți realizezi visele dacă ești pasionat de ceea ce faci, crezi în companie, în sine și în oamenii din echipa cu care lucrezi!

Bargan Alexandra, Director

Am venit în Oriflame, pentru libertatea și independența pe care o poate oferi această companie, am venit în cea mai minunata echipa și pentru valorile care erau aici, având doar 16 ani îmi doream să fiu independentă de părinți, să pot să mă întrețin singură, iar astăzi tot ce visam cândva a devenit realitate și sunt fericită pentru libertatea pe care mi-o oferă Oriflame în fiecare zi și pentru că azi pot ajuta alți oameni să-și realizeze visele! 

Manolachi Radu, Director

Am 24 ani, sunt originar din Chișinău. Sunt o fire energică îmi plac provocările și sunt gata mereu pentru noi încercări. Am început să lucrez de la 16 ani și nu îmi pare rău pentru că de atunci am început să prețuiesc valoarea banilor. În vara anului 2013 am absolvit UTM-ul în timpul anilor de studii am avut ocazia să plec în SUA ceea ce m-a schimbat mult ca personalitate și am început să privesc lumea altfel.  Anul trecut pe 1 aprilie am făcut cunoștință cu Oportunitățile oferite de Companie, am analizat Planul de Succes și Cariera Oriflame cu viitorul meu sponsor Sachirciuc Maxim care mi-a promis că în caz că stabilim un plan concret de acțiuni sistematice și voi avea o atârnare serioasă față de el și de Oriflame atunci pe 1 aprilie 2014 voi închide calificarea de Director. Am luat decizia de a începe cariera Oriflame la mijlocul lunii iulie după ce mi-am susținut Diploma de Licență. De ce Oriflame? pentru că Oriflame îți dă curaj să visezi și să îți realizezi visele indiferent de sex, vârstă, naționalitate. Și da, am reușit să ating nivelul dorit și pot să spun că această perioadă a adus mari schimbări în viața mea, am devenit mai responsabil și acum sunt sigur de forțele proprii. Știu unde voi ajunge, când voi ajunge, alături de echipa și sponsorii mei cărora le datorez ceea ce sunt la moment, e meritul lor!