Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Bine ai venit la Oriflame

Ai devenit Consultant Oriflame, dar nu știi cu ce să începi? Noi am pregătit materiale instructive care te vor ajuta să faci primii pași și să afli mai multe despre compania Oriflame și posibilitățile pe care le oferă. Bine ai venit la Oriflame!

Pentru comoditatea noilor Consultanți am dezvoltat o pagină online „Bine ai venit la Oriflame”, care îți va permite cu ușurință să înțelegi toate ofertele Oriflame: de la produse minunate la oportunități unice. 

Este un fel de analog a pachetului de start, dar într-o formă comodă: nu e nevoie să porți materiale tipărite, e suficient să vizitezi platforma. 

La prima vizită vei afla cele mai de bază informații:

Platforma te va ajuta, de asemenea, să ai acces la informații profesionale pentru Consultanți:

Secțiunea instruire gratuită te va ajuta să treci pașii pe care trebuie să-i treacă fiecare nou venit

Secțiunea „Mituri despre Oriflame” – o secțiune absolut nouă cu tutoriale video care te va ajuta să răspunzi corect la întrebări, să faci față obiecțiilor, să deconspiri declarații false. 

Vizitează platforma online, învață lucruri noi și distribuie link-ul noilor veniți și partenerilor de afaceri – este o mare oportunitate să vorbești despre Oriflame profesional, dovedind încă o dată corectitudinea alegerii lor – de a se alătura nouă!