Skip to main content Skip to main menu Skip to search
Să câștigi cu Oriflame este ușor!

Toate schimbările majore încep cu pași mici! Fiecare zi, fiecare decizie și acțiune simplă contribuie la obținerea succesului împreună cu Oriflame!

Devino Consultant Oriflame, plasează comenzi sumare de 100 BP timp de 4 cataloage consecutiv din momentul înregistrării și ai posibilitatea de a primi cadou seduri de produse din gama bestseller! Venitul sumar imediat de la participarea în Programul de Bun Venit – 3000 lei*!

 

Înregistrează-te și primești o reducere de 20%  din prețurile de catalog, cumpărând produse cosmetice magnifice pentru tine și familia ta la prețuri speciale pentru Consultant. Poți începe să câștigi bani chiar acum!

Doar recomanda produsele tale preferate prietenilor tăi, amicilor și colegilor – 29% profit imediat din comenzile plasate. Prezintă cataloagele, plasează comenzi și câștigi bani, investind în viitorul tău. Cu cât veți povesti mai multor persoane despre produsele Oriflame, cu atât veți obține mai multe venituri.

Pentru a vă face startul ușor și plăcut, Oriflame vă propune Programul de Bun Venit pentru noii Consultanți, care oferă o recompensă pentru primele tale realizări. Accesați link-ul pentru a afla mai multe detalii despre Programul de Bun Venit pentru noii Consultanți. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați un Consultant Oriflame.

*Beneficiul total include beneficiul unei reduceri stabilite, precum și profitul imediat din comenzi pentru 100BP.
Dacă pe stoc nu sunt produse valabile în set, va fi furnizat un substitut cu aceeași valoare.