NovAge

NovAge se concentrează asupra semnelor de maturizare care contează cu adevărat. Fiind un brand de îngrijire avansată a pielii, cu acțiune specifică, oferă game ce acționează diferit asupra nevoilor pielii, în continuă schimbare odată cu înaintarea în vârstă.
Școala de frumusețe

Pielea perfectă începe cu o curățare corectă

Citește
Știință în frumusețe

6 lucruri pe care nu le știai despre celulele stem ale plantelor Oriflame

Află acum

Filtrează după

Filtrează după: (5)

42 produse

Sunt anii tăi cei mai frumoși. Poartă-i cu eleganță.

NovAge este rezultatul AgeReflect™, un studiu științific de cercetare în domeniul îmbătrânirii pielii, condus de Oriflame, pe un grup format din aproximativ 1.000 de femei. Am analizat trăsăturile faciale ale femeilor, utilizând tehnologii de ultimă oră, și le-am fotografiat folosind dispozitive imagistice de înaltă rezoluție.

Din acest studiu a rezultat faptul că 4 din 5 femei nu își arată vârsta biologică, pentru că aspectul pielii influențează percepția asupra vârstei, iar procesul de îmbătrânire a pielii este diferit pentru fiecare femeie în parte.

Prin compararea semnelor faciale corespunzătoare vârstei reale cu cele care indică vârsta percepută, cercetătorii noștri au descoperit o corelare evidentă între anumite semne de îmbătrânire a pielii și percepția negativă asupra vârstei. Cercetătorii au identificat cele 12 semne de îmbătrânire a pielii care fac diferența.


Ghid de îngrijire a pielii

Aveți nevoie de ajutor în alegerea produselor potrivite pentru pielea dumneavoastră?

Aveți nevoie de ajutor în alegerea produselor potrivite pentru pielea dumneavoastră?

Treceți acest scurt test și aflați ce produse vă sunt recomandate în funcție de nevoile individuale ale pielii.