Ce cadou să-i faci de 8 martie în anul 2020?

Ziua ei – regulile ei. Fă-i o surpriză cu micul dejun în pat – fă-ți planuri pentru seară și dăruiește-i ceea la ce visează cel mai mult. Noi te vom ajuta să faci alegerea corectă.

Pentru femeia misterioasă, senzuală și luxoasă

Vă cunoaște-ti de multă vreme, dar rămâne un mister pentru tine. Frumusețea ei senzuală se deschide de-al lungul anilor – o adevărată floare rară! Oferă-i o aromă luxoasă Amber Elixir Mystery care are la bază crinul roșu: ce simbolizează forța, pasiunea și puterea. Aroma de crin roșu este dulce și picantă, fără note amare. Amber Elixir Mystery este completat de citrice, vanilie și ambră.


Pentru femeia care sărbătorește în fiecare zi

Poți asculta poveștile ei ore întregi și este greu de spus ce este mai fascinant – povestea sau zâmbetul pe buzele ei frumoase. Fiecare fată are nevoie de ruj, iar de preferință zece, pentru fiecare dispoziție și rochie. Îți recomandăm noul ruj Giordani Gold Iconic cu o textură mătăsoasă și nuanțe suculente. O formulă cu ulei natural va avea grijă de pielea buzelor imediat după aplicare și atât timp cât rujul rămâne pe buze. Fără să le usuce!


Pentru femeia care strălucește din zori și până la apus

Nu știi niciodată ce imagine va alege astăzi. Divă retro, rock stea sau femeie de afaceri – știe să fie diferită, dar ochii îi strălucesc mereu de fericire. În paleta de farduri The ONE va găsi totul pentru a se transforma. Alege noile nuanțe de portocală, prună, trandafir sau latte și nu vei da greș.

Pentru cea mai grijulie

Își amintește zilele de naștere, datele lucrărilor de control la școală și plata facturilor, își înconjoară familie cu grijă nemărginită în fiecare zi. Ai nevoie de un cadou care va avea grijă de ea și ce poate fi mai bun decât produsele Wellness. Alegerea noastră este complexul pentru păr și unghii cu calciu și vitamina D.

Pentru cea care strălucește de fericire

Timpul nu are putere asupra frumuseții ei, iar ridurile sunt doar o amintire a momentelor fericite, a zâmbetelor și râsului răsunător. Îi cunoști secretul și poți ghici ușor ce cadou vrea. Oferă-i orice produs care completează îngrijirea completă NovAge: peeling în două etape pentru reînnoirea pielii, o cremă pentru gât și decolteu sau noul ulei de curățare, care elimină orice murdărie și chiar machiaj rezistent.


Pentru o fire romantică

Ușoare și tandre, ca primele flori de primăvară, știe să viseze și să-i inspire pe ceilalți. Aromele Women’s Collection  și setul cadou Delicate Cherry Blossom  subliniază natura creativă subtilă.Pentru cea care este întotdeauna pe valul ei

Bucele sale mătăsoase îți apar în gând și uiți ce urma să faci. Părul luxos nu este doar mândrie, ci și multă muncă. Ea are nevoie de cele mai moderne produse pe bază de uleiuri prețioase care contribuie la păstrarea frumuseții lor. Atrage atenția la uleiurile Eleo: hrănitoare, regeneratoare și pentru noapte. Rămâne doar de ambalat!  

Text: Foto: Oriflame