În trend: iluzii optice

Dacă doriți să încercați ceva nou - acesta este cazul, când nu numai că este posibil, ci și necesar. Faceți cunoștință cu noua tendință trendy!

CE ESTE ILUZIA OPTICĂ?
Iluzia optică (sautrompe I'oeil) — este o metodă pe care designerii o folosesc pentru a schimba perspectiva, forma sau culoarea. Un fel de mistificare a modei. Pentru prima dată a apărut pe orizontul modei în anii 1920, iar acum este folosit pentru a da hainelor sau accesoriilor mai multe detalii

CARE DESIGNERI?
Moschino și Gucci: anume aceste mărci în noile colecții de toamnă-iarnă 2017, 2016 și colecția de croazieră folosesc aceste elemente iluzorii.Vrei mai multă inspirație? Consultați accesoriile de modă pentru sezonul toamnei-iarnă 2018 de la marca Prada. Acestea fiind în top.

CUM SĂ FII TRENDY?
Dacă aveți posibilitatea, alegeți Gucci sau Pradaa. Însă dacă nu vrei să dai patru salarii de dragul unei rochii sau genți (corect faci), fii atentă la noua noastră colecție de accesorii The ONE Disguise. Prețul accesibil și în vogă această colecție vă va ajuta să fiți în centrul atenției fără a vă compromite bugetul. Geanta sau clutch? Buton sau fermoar?Lasă-i să ghicească!

MAKE-UP?
Dacă folosiți o imagine plină de provocări, veți avea nevoie cu siguranță de produse de frumusețe speciale, cu excepția fondului de ten. Joacă-te cu nuanțele și textura folosind rujul The ONE Sensation, crează o manichiură grafică uimitoare (Oja The ONE îți vine în ajutor) și adaugă aspectul final folosind parfumul cu aromă de fructe The ONE Disguise. Voila, look-ul tău mistic e gata!

Text: Foto: Getty Images