Cadoul ideal pentru el

Poate că deja știi ce cadou vei oferi bărbatului din familie în acest sezon festiv, dar te-ai gândit și la ceilalți bărbați din viața ta: prieteni, colegi și asociați care sunt de neprețuit? Editorul nostru Kirill Kutalov împărtășește cu noi câteva alegeri potrivite de cadou pentru el.

Amicul de la sală
Vă întâlniți de trei ori pe săptămână la sală și chiar ați mers și la tenis împreună o dată. El este amicul tău de la sală. Este mereu disponibil să te ajute cu aparatele din sala de fitness și să-ți recomande un fizioterapeut bun. Deja a testat cele mai noi suplimente nutritive, așa că anul acesta îl vei suprinde cu Pachetul Wellness în ediție limitată – Gold Edition. Împachetat într-o cutie exclusivistă, produsul arată ca un cadou veritabil: festiv și de efect. 


Colegul tău preferat

Lucrați eficient împreună și-ți face plăcere să-l ai în preajmă – el te ajută în problemele tehnice, tu îi subliniezi riscurile din strategia de afacere. Până și șeful vostru își dă seama cât de bine vă completați, însă relația voastră este strict profesională. De la 9 la 6 vă țineți companie unul celuilalt – și munciți cu plăcere. Deja ați înregistrat creștere pe trimestru, în ciuda dificultăților financiare din această perioadă. Pentru a-i arăta că-ți pasă, răsfață-l cu unul din seturile North for Men și mulțumește-i pentru implicarea lui și pentru că este un coleg minunat!  

Un (potențial) iubit
V-ați cunoscut pe un site de socializare, și ați descoperit că aveți multe lucruri în comun. Deja ați ieșit și la câteva cafele împreună. Însă nu știi sigur dacă au fost întâlniri romantice sau nu – deși ți-ar plăcea. Ești puțin confuză. În cazul în care decide să ia inițiativă (fii optimistă!), atunci arată-i și tu sentimentele tale, oferindu-i parfumul Possess, cu note de grapefruit și frunze de dafin. 


Prietenul cel mai bun

Știe atât de multe lucruri despre tine încât ți-ai dori ca pe unele să le uite. Cei din jur spun că sunteți precum un cuplu. Însă ce vă leagă pe voi doi este o prietenie sinceră. Iubiții vin și pleacă, însă el a fost dintotdeauna persoana pe care te poți baza. Notele calde și rare al parfumului Dark Wood constituie cadoul ideal pentru prietenul tău de suflet. 

Cel mai bun șef

Poate fi delicat să cumperi cadou pentru un șef bărbat. Ai cel mai mare respect pentru el (și el pentru tine), așa că nu vrei să întreci limita profesională. Pentru un șef atent și în același timp exigent, trebuie să-i oferi în dar parfumul Architect.


Alesul

Sunteți împreună de mulți ani, dar încă te suprinde, dezvăluind părți noi ale personalității lui; așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită atunci când îi alegi cadoul. Încântă-l cu parfumul So Fever, pentru că el este cadoul ideal pentru tine și tu pentru el. 

Text: Foto: Oriflame Editorial Team