Ce cadou și cui să-i oferim de Revelion

Sărbătorile de iarnă sunt mult mai aproape decât pare: începe să pregătești darurile de Revelion chiar acum. Bijuterii sclipitoare, accesorii confortabile și elegante și cele mai bune produse – citiți recomandările noastre și alegeți surprize plăcute pentru fiecare gust și portofel.

PRIETENEI
Un accesoriu ideal — unul, care poate fi purtat zi de zi, indiferent de ținută, timpul de afară sau starea de spirit. De exemplu, сеrceii-transfomatori.   Două perechi de cercei-cuișoare și trei perechi de pandantive detașabile - la fiecare pereche puteți adăuga până la două seturi de pandantive în același timp și puteți veni cu combinații diferite în fiecare zi!

IUBITULUI
Niciodată nu vei da în bară, dacă vei opta pentru un cadou practic. Iubitul tău este pasionat de călătorii, pleacă deseori în călătorii de afaceri, sau preferă să meargă la pescuit o dată pe an, л organizator pliabil laconic   cu siguranță îi va fi de folos, în interior sunt două buzunare din plasă și două compartimente cu fermoar, care sunt fixate cu Velcro.

SURIOAREI
Alegerea unui cadou este jumătate din bătălie. Acesta urmează a fi ambalat frumos. Venim cu oferta să economisești și să procuri un cadou deja ambalat. De exemplu, așa, ca această caciulă cu un pompon pufos . Croială minimalistă, culoare ivory neutră și un pompon pufos. Căciula este ambalată în cutie-cadou, pe care poate fi indicat numele destinatarului într-o fereastră albă specială! 

MAMEI
Eșarfa caldă  va fi un cadou minunat pentru mama. Acesta poate fi purtat ca o eșarfă sau ca un șal (roz-întunecat sau bordo cu partea în sus în dependență de ținută și dispoziție) sau chiar folosit ca pătură. Dăruiește căldură!

FRATELUI
Fermoar metalic, suprafață texturată, material de înaltă calitate, plăcut la atingere — un astfel de с   accesoriu stilat  cu siguranță îi va fi pe plac fratelui. Compartiment interior pentru bancnote, 3 suporturi pentru carduri și compartiment cu fermoar pentru monede.

TATĂLUI
Șosete hazlii — este un negru nou! Șosete de culoare neagră și în dungi surii-albe—  un set din 2 perechi de șosete într-un ambalaj   original, cu siguranță îi va fi pe plac tatălui!

Text: Foto: Oriflame