Principalele tendințe și arome de vară

Este timpul să-ți actualizezi garderoba și să corespunzi principalelor tendințe ale verii! Iar dacă nu poți alege cărei tendință să-i dai preferință poți vedea lista noastră. Doar patru – dar alese!

Летние тренды

PLISEURI ȘI DANTELĂ

Dacă știi care este diferența dintre fiestă și siestă, vei aprecia tendința spaniolă care a atins o altitudine înaltă în această vară. Bluza asimetrică, descoperirea umărului, mătase roșie cu dantelă neagră și pliseuri – iată ce se poartă în acest sezon! În combinație cu nota de flori tropicale obținem o super armă căreia îi este imposibil de ai rezista. 

Îți va plăcea: Amazing Paradise

ROMANTIC ÎNNĂSCUT

Dacă ceea ce apreciezi cel mai mult la tine este feminitatea, iar sezonul de plajă înseamnă rochii lungi, lejere, păr moale și ondulat și pielea puțin bronzată, această tendință este pentru tine. Ea are imprimeuri florale, detalii din dantelă, rochii ușoare în culori pastelate și o abundență de culoarea albă. Și, dacă planifici să petreci mai mult timp departe de casă, atunci parfumul floral delicat se va potrivi cel mai bine: vezi note de crin, floare de portocal, trandafir și frezie albă. 

Alegerea noastră: : Women’s Collection, Volare Forever și Eclat Femme Weekend

PĂTRATE ȘI DUNGI
Dungile și formele geometrice – o altă tendință importantă a sezonului. Potrivită pentru cei care își doresc soluții simple: combinația de culori, practica bine cunoscută, părul strâns în coadă. Încearcă să combini această imagine cu o notă de crin regal sau lăcrimioară – va adăuga eleganță imaginii. 

Noi suntem pur și simplu îndrăgostiți: Tenderly Promise și Incognito for Her

TRENDSETTER 

Chiar acum, chiar în acest moment cât citești aceste rânduri sute de mii de fani ai modei de peste tot din lume poartă lenjeria ca îmbrăcăminte exterioară. Da, vorbim despre cămăși de noapte. La acest pas trebuie să te decizi, dar dacă ai curajul combină noua ta imagine cu ceva neobișnuit: note de ciocolată albă, tutun sau vanilie. 

Alegerea celor îndrăznețe: Love Potion Secrets și VIP Only

Text: Foto: Getty Images