Cele mai tari hituri ale verii din lumea frumuseții

Sezonul estival, marea, aroma cremei pentru bronz și petrecerile pe malul plajei sunt la mare căutare. Vă prezentăm topul produselor, care sunt indiscutabil necesare pentru sezonul cald. Care dintre acestea vrei să le ai?

Un look de vară în 5 minute
Disco, vinil sau eternul clasic? Alege textura preferată a luciului de buze The ONE Lasting Shine  și distrează-te până dimineață sub cele mai tari melodii: are o rezistență de până la 6 ore și îngrijește buzele. Mascara The ONE No Compromise  are o formulă super rezistentă și nu se întinde nici în tmpul celor mai fierbinți dansuri, iar  apa de toaletă Happydisiac Woman  te va face centrul atenției petrecerii. Buze strălucitoare, gene mega voluminoase și notele plăcute de căpșună pe pielea ta – tot ceea de ce ai nevoie pentru petrecerile verii! 

Îți dorești să oferi privirii tale un aspect mai dramatic? Atunci încearcă noile produse pentru pleoape OnColour: oferă pleoapelor un contur colorat cu ajutorul creioanelor duble pentru ochi, adaugă fard strălucitor pentru pleoape în colțul ochiului și pe centrul pleoapei de sus. Uite acum ești pregătită pentru cel mai fenomenal selfie din viața ta! 

 

 

Утро после вечеринки
Ты отлично провела время этим летом: самое время помочь коже восстановиться. Гуляла под палящим солнцем и проснулась с шелушениями? Добавь в любимый крем питательный бустер: он сделает кожу бархатистой. Веселилась всю ночь и выглядишь уставшей перед важной деловой встречей? Бустер-энергия спешит на помощь! Не смогла устоять перед чипсами и солеными оливками на вечеринке? Обновляющий бустер спасет от высыпаний и жирного блеска.

Dimineața după petrecere
Ai petrecut minunat timpul în această vară, iar acum e momentul ideal să-ți ajuți pielea să se refacă.  Te-ai plimbat sub soare, iar dimineața te-ai trezit cu pielea foarte uscată? Adaugă câteva picături de booster hrănitor  în crema ta preferată: îți va catifela pielea. Te-ai distrat până-n zori și fața ta are un aspect obosit înainte de o întâlnire de afaceri importantă? Boosterul energetic pentru față  îți vine în ajutor! La petrecerea de aseară, chipsurile și măslinele au fost ispita ta cea mare, căreia n-ai putut să-i faci față? Boosterul purificator pentru față  îți va salva fața de iritații și de excesul de sebum. 

Ca să-ți aplici o mască nu ai nevoie de niciun motiv. Texturi plăcute, arome naturale și efectul imediat – alege-o pe oricare și răsfață-ți pielea! Portocale și smochine pentru strălucire, ceai alb și argilă pentru curățare profundă, mentă și zmeură pentru regenerare – tot ceea de ce are nevoie pielea ta.  Măștile în plic sunt extrem de comode să le iei cu tine în călătorii, la petrecerile beauty cu fetele sau la vilă: ambalajul mic pentru o singură utilizare are loc în orice portfard. 

 

 

Frumusețe de la natură
Imaginează-ți că faci duș ca de obicei, dimineața sau seara – doar că de data asta tu mai contribui și la protejarea mediului acvatic! Seria de produse cu formule biodegradabile Love Nature s-a îmbogățit cu încă un produs pentru părul vopsit: ovăzul și rodia din compoziție ajută la menținerea unui aspect sănătos și oferă strălucire culorii. Dacă-ți petreci vara în oraș și visezi la piețele exotice în aer liber, ia-ți noul gel de duș Love Nature  cu aromă intensă de fructe și vitamine, ideal pentru regenerarea pielii tale. 

 

 

Text: Foto: Oriflame