Look de vară: 5 ținute cu accesoriile din noua colecție Oriflame

La plajă, în oraș sau la o petrecere — garderoba ta este pregătită pentru orice aventură a verii!

LA PLAJĂ
O ținută stilată nu presupune multe detalii. În  geanta cu portfard detașabil pentru plajă  va încăpea tot ceea de ce ai nevoie, de la cartea preferată până la rujul rezistent. Prosopul de plajă cu print absoarbe rapid apa și se usucă în câteva minute, iar printul deosebit îți va evidenția prezența pe plajă. Оchelarii de soare   vor proteja sănătatea ochilor chiar și atunci când acțiunea soarelui va fi foarte puternică, iar design-ul și culoarea lor se potrivește ideal cu orice costum de baie.  

ÎN ORAȘ
Poți arăta diferit chiar și în blugii tăi preferați și tricoul alb! Pentru că ținuta ta este armonios completată de accesorii.  Geanta lucioasă Energy cu mânerul detașabil   îți va crea o dispoziție romantică, iar,  Geanta împletită Energy Round    este perfectă pentru plimbări. Eșarfa Energy    o poți folosi în mai multe feluri, fie ca eșarfă, fie ca o geantă pentru cumpărături dacă hotărăști să mergi la un picnic neplanificat. Accentul ținutei sunt cerceii Energy Colour   care completează perfect ținuta de vară. 

LA OFICIU
Chiar și un dress-code office poate fi completat cu accesorii colorate de vară.  Reîmprospătează ținutele clasice: poartă  cerceii Pearl Hoop    cu perle detașabile, iar pe mână poartă ceasul cu brățară milaneză. Colierul lung Calm, cerceii geometrici  și  inelul   auriu cu piatră roz pune-le în geantă — îți vor prinde bine la întâlnirile cu prietenele. 

 

 

LA ÎNTÂLNIRE
Rochie, tocuri — sau… Ai curaj să-ți manifești latura creativă chiar și la prima întâlnire! Fă un turban din eșarfa cu pompoane   și completează ținuta cu  geanta Calm  sau cu poșeta mică de culoarea valurilor mării.   El va aprecia îndrăzneala și ținuta ta!

LA PETRECERE
Pe plajă, în club sau pe acoperiș – ești în centrul atenției pe orice scenă. Completează-ți ținuta modernă cu accesoriile aurii sau adaugă culoare ținutelor albe sau neutre purtând colierul și cerceii albaștri . Să înceapă petrecerea!