Tinerețea în dar: sfaturile experților pentru îngrijire

Produse pentru îngrijirea pielii - un cadou excelent, dar cum să înțelegi, care se potrivesc cu adevărat celeilalte persoane? Redactorul frumuseții Oriflame Jeanette Olson, spune cum să faci alegerea corectă.

PENTRU MAMĂ

Unul dintre cele mai frecvente semne ale îmbătrânirii, care apar la femeile peste 40 de ani - pierderea elasticității pielii, și, ca rezultat, deformarea conturului facial. Rectificarea situației o poate face setul de îngrijire în complex NovAge Ultimate Lift. Creat în baza tehnologiei Oriflame AspartoLift, mărește fermitatea pielii cu 70% timp de 12 săptămâni de tratament - acest lucru este demonstrat prin studii clinice. O completare perfectă a cadoului sunt capsulele regeneratoare pentru față NovAge Nutri6. Sase uleiuri naturale incluse în capsule, oferă hrană și protecție pielii, în funcție de necesități, în lunile de iarnă.

PENTRU TATĂ

Nu ne gândim de multe ori la asta, dar pielea bărbaților are nevoie de îngrijire în complex la fel de mult, ca și a femeilor. Hidratarea este necesară, mai ales pentru că pielea bărbaților este expusă la acțiuni suplimentare în timpul procedurii de ras zi cu zi și a cantităților crescute de sebum. Prin urmare, un set de îngrijire a pielii North for Men, bogat in antioxidanți si energizante, este cadoul cel mai potrivit pentru tatăl tău. Nu am menționat balsamul după bărbierit de aceeași marcă, care va ajuta sa scăpați de iritare și va face fiecare dimineață mult mai plăcută.

PENTRU SORĂ

Femeile tinere întrebă adesea, la ce vârstă trebuie să începi îngrijirea anti-îmbătrânire a pielii? Experții sunt de părere că acest lucru ar trebui să se facă atunci când împlinești 20 de ani - astfel încât să te poți bucura de tinerețea pielii cât mai mult timp. Cel mai bun cadou pentru sora ta mai mica ar fi integratele de îngrijire  NovAge True Perfection –  ce curăță pielea, vizual reduce porii, protejează împotriva radicalilor liberi. Una dintre cele mai frecvente semne ale îmbătrânirii - ton neuniform. Corectarea lui o putem face cu ajutorul produselor seriei Optimals Even Out. Scapă de pigmentare sau reduce producția de melanină? Nici o problemă!

PENTRU ADOLESCENȚI

Din cauza schimbărilor hormonale pielea adolescenților de multe ori suferă de o varietate de erupții cutanate și coșuri. Prin urmare, este important să se utilizeze corect instrumentele de curățare și exfoliantele –care elimină celulele moarte ale pielii si excesul de sebum. Seria Pure Skin, în componență căreia se include acidul salicilic și complexul Detect Technology, are ca scop reducerea numărului de leziuni. Iar  în acele zile, când crește producția de sebum, pur și simplu este strict necesară folosirea șervețelelor faciale de curățare Optimă Optimals.

PENTRU PERSOANELE ÎNVÂRSTĂ 

Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru produce mai puține lipide si procesele de regenerare încetinesc. Ca rezultat, vine în prim-plan problema de pielii uscate. Emolientele speciale "Gentle Care" conțin ceară de albine naturală, și uleiuri vegetale, ce ajută la refacerea catifelării și preveni pierderea umidității.

Text: Foto: Getty Images