Alegerea editorului: 6 arome pentru creșterea eficienței

Nimic nu va trezi sentimente la fel de mult ca o aromă. Ea vă încadrează într-o atmosferă de lucru, vă va ajuta la găsirea unei soluții la o problemă complexă sau va contribui la sporirea atenției. Rămâne să alegeți parfumul potrivit. Avem șase opțiuni. Să începem?

1. Apa de toaletă Men's Collection Citrus Tonic
Chiar dacă v-aţi trezit dimineaţa indispus, există o soluție. Un buchet proaspăt cu acorduri lemnoase și citrice vă va ajuta să vă reîncărcați energia de la primele note și să începeți ziua plin de energie. Totul rezidă în nota lămâii - instantaneu revigorează și sporeşte concentraţia. Apropo, acest parfum este unisex, potrivit pentru bărbați și femei. 

2. Apa de toaletă Leader
Simţiţi o stare de tensiune? Puteți să vă plimbați, să mâncați dulciuri sau să respirați adânc - există multe modalități de a vă liniști. Noi oferim încă una, aroma cu note de lavandă, nucșoară și cedru. Utilizați-o în acele cazuri când trebuie să păstrați calmul și capul rece, indiferent de ce se întâmplă. Sau în mod obişnuit. 

3. Apa de parfum Sublime Nature Tonka Bean 
O senzaţie deja cunoscută: trebuie să veniți cu o soluție, dar nimic nu vă vine în minte? Utilizați parfumuri cu note de scorțișoară. Aroma picantă și caldă de scorțișoară are proprietăți antidepresive și ajută la stimularea activității creierului.  Alegerea noastră este Sublime Nature cu boabe tonka, care se disting printr-o sunare gurmandă caldă a acordurilor de vanilie, migdale, scorțișoară și caramel. Aroma cu multiple faţete se aşterne ca un al doilea strat de piele și îşi creează starea de spirit dorită.  

4. Apa de toaletă Women´s Collection Sensual Jasmine 
La fel ca lavanda, aroma iasomiei are, de asemenea, un efect calmant și, de asemenea, contribuie la insuflarea  încrederii și crearea unei stări de spirit optimiste. Cea mai bună recomandare este aroma Sensual Jasmine cu notele principale de iasomie, însoțite de flori albe și mosc alb. 

5. Apa de parfum Paradise
O altă aromă pentru creșterea concentrației. Totul constă în nota de piper roz, are proprietăți reconfortante și stimulative. Adăugați la acest acord floral de bujor și iasomie, cedru și mosc - și iată, soluţia e  găsită!

6. Apa de toaletă Venture
Încrederea în sine, luciditatea şi calmul – această stare de fermitate vă pot oferi aromele de mentă în combinație cu acorduri lemnoase de cedru, notă de busuioc și nucșoară. Parfumul revigorant vă va inspira spre noi realizări și vă va reda liniştea sufletească. 

Text: Foto: Oriflame