Cumpără cu cap

Cum să profiți de promoțiile sezoniere la maxim!

ÎNTOCMEȘTE O LISTĂ
Ajungi la Anul Nou ca un supraom, care le-a reușit pe toate, iar după vacanță este dificil chiar și să gândești? Nu te descuraja! Poți nici să nu te ridici din pat. Tot ce trebuie să faci este să iai un stilou, o foaie sau un smartphone, și să înscrii totul de ce ai nevoie pentru o viață frumoasă. Poftim, planul achizițiilor este gata!

DECIDE CUI 
Înainte sunt zile de naștere, sărbători și întâlniri târzii de revelion cu prietenii? Suntem mereu alături pentru a-ți veni în ajutor. Citește materialele noastre, pentru a găsi un cadou potrivit, pentru a alege un parfum, pentru a salva bugetul și a trece peste perioada promoțiilor fără mari cheltuieli.

ELIBEREAZĂ LOCUL PENTRU LUCRURILE NOI
Pentru a face loc pe raft pentru produsele cosmetice noi, scapă de cele vechi. Aruncă toate sticluțele și borcănașele goale, oferă-i prietenelor nuanțele nepotrivite de fard sau ruj, verifică termenele de valabilitate. Acum nimeni din cei de acasă nu te vor întreba la ce bun îți mai trebuie un ruj sau un gel de duș. «Pentru că cele vechi s-au terminat», — vei răspunde șiret. Aici nu mai sunt argumente!

PLANIFICĂ BUGETUL
Nu puteam trece cu vederea punctul ăsta.  Gândiți-vă cât de mulți bani puteți aloca în siguranță pentru achiziționarea de produse cosmetice și respectați acest plan. În caz contrar, toate cele de mai sus zboară în iad.

AFLĂ CE PROMOȚII SUNT
Cea mai interesantă parte a anului. Decembrie - momentul reducerilor și ofertelor speciale. În multe branduri există programe de loialitate, carduri de economii sau cadouri la cumpărare. Reducerea produselor de până la 80%. De ce plătesc? Aflați mai multe despre promoții, vânzări și oferte speciale și cumpărați mai mult pentru mai puțin. De exemplu, la noi Oriflame profitați de Black Friday și reduceri valabile catalog întreg! Alegeți cadouri, comandați produse pe site și salvați-le! Simplu și profitabil. Vrei să încerci?

CUMPĂRĂ ONLINE
Cumpărați cosmetice online rapid și convenabil. Fără cozi, casieri lenți și drumuri obositoare. Cumpără când doreși, unde doreși și cu un singur click. Și petreceți restul timpului cu rudele și cu cei dragi.

Text: Foto: Oriflame