Cum să cumperi profitabil

Să vorbim despre cum să te folosești de perioada reducerilor: să cumperi cadouri la cele mai bune prețuri pentru cei dragi și... pentru tine!

SCRIE O LISTĂ

Pentru cei dragi le reușești pe toate ca un super-erou, dar când vine vorba de cadouri și bucurii pentru tine, devine foarte greu? Nici o problemă! Nici nu trebuie să te ridici din pat. Ia un pix, hârtie sau smartphone și scrie tot de ce ai nevoie pentru o viață frumoasă. Voila – acum ai un plan de cumpărături gata! Prinde ideea numărul unu: completează-ți rezervele cu parfumul preferat.

DECIDE CUI

Se apropie petreceri, întâlniri cu prietenii, evenimente corporative sau zile de naștere? Suntem aici ca să te ajutăm. Citește articolul nostru și vei găsi cadourile perfecte! De exemplu, pentru regina selfiurilor: ai auzit de asemenea produse precum iluminator sau mascara? Acestea te ajută să obții un volum incredibil!

ELIBEREAZĂ SPAȚIUN PENTRU LUCRURI NOI

Pentru ca pe raftul de cosmetice să apară loc pentru produse noi este nevoie să scapi de cele vechi. Aruncă toate sticlele și ambalajele goale, nuanțele de fard sau rujuri nepotrivite, dăruiește-le unei prietene, verifică data de expirare. Acum nimeni nu te va întreba de ce ai nevoie de un alt ruj sau gel de duș.  „Pentru că s-au terminat”- vei răspunde! Apropo, perioada reducerilor este oportunitatea excelentă de a cumpăra un fond de ten nou și chiar a încerca o gamă premium, produse pe care până acum nu ți le permiteai. 

REZERVĂ UN BUGET

Nu putem trece peste acest punct. Gândește-te câți bani poți aloca pentru cumpărarea produselor cosmetice și respectă acest plan. În caz contrar, tot ce am vorbit mai sus va fi în zadar. Cadourile nu trebuie să fie neapărat scumpe. De exemplu, prietenii sau colegii vor aprecia o aromă proaspătă, iar gama largă pe care o avem îți permite să alegi câte una potrivită pentru fiecare.

URMĂREȘTE REDUCERILE

Cea mai interesantă parte. Sezonul festiv este perioada reducerilor și ofertelor speciale. Află mai multe despre ele și cumpără mai mult pentru mai puțin: de ce să plătești mai mult? De exemplu, la Oriflame avem „Colorful Friday” timp de trei săptămâni: un întreg catalog de reduceri! Alege cadouri, comandă produse și economisește! Simplu și profitabil. Vrei să încerci?

De exemplu, alege unul din rujurile Giordani Gold la un preț special: poți găsi roșul perfect sau poți experimenta diferite culori!

CUMPĂRĂ ONLINE

Cumpărarea produselor cosmetice online este rapidă și convenabilă. Fără cozi, fără casieri, fără plictiseala drumului spre casă. Cumpără ce dorești, unde dorești și dintr-un singur click. Petrece restul timpului cu familia și cei dragi.