Top - 10 parfumuri feminine conform versiunii cititorilor Oriflame.ru

Am studiat recenziile clienților de pe site și am selectat aromele care au colectat cele mai multe recenzii și au acumulat cel mai înalt punctaj. Verifică lista ca să vezi dacă este și parfumul tău preferat printre acestea!

10. Apa de toaletă Women's Collection Innocent White Lilac

Compoziția a capturat momentul în care primăvara schimbă vara, iar pe străzile orașului înflorește liliacul. Aroma delicată și subtilă este țesută în aerul răcoritor - sau, dimpotrivă, încălzită de primul soare de vară. Inima liliacului alb este încadrată în prospețimea frunzelor verzi și în trena de lemn catifelat - o aromă, aidoma unei  amintiri plimbării prin grădina înflorită.

Belly: «Ador liliacul!!! Aroma acestei ape de toaletă îmi aduc aminte de acele tufișuri de liliac, care înfloresc în fiecare primăvară, în luna mai, la fereastra mea și umple toată casa cu prospețimea lor. Acum a venit momentul când pot savură acest parfum în orice perioadă a anului».

9. Apă de toaletă Lucia Bright Aura

Amatoarea acestui parfum este pozitivă și are o inimă deschisă, iubește viața și inspiră oamenii, găsește întotdeauna un motiv pentru bucurie și este o fire visătoare. Lucia Bright Aura — este o prospețime inedită, veselă, care revigorează de la prima inspirație. Parfum delicat,luminos, ușor. Este perfect pentru o zi relaxată, când optezi pentru o rochie lejeră sau blugi și un tricou - și o petreci așa cum îți dorești. Notele florii de nu-mă-uita, coacăză albă și cedru întruchipează puterea feminității și te umple cu energie.

Sidorenco Ludmila Vladimir scrie: «…Și aceasta este dragostea de la prima suflare: fragedă, ușoară, proaspătă și atât de gustoasă datorită notelor de fructe ... Vreau să dansez, să iubesc, să visez cu această aromă!»

8. Apa de parfum Giordani Gold Essenza

Acesta este un parfum scump pentru o femeie care știe ce merită. Moderat proaspăt, moderat dulce, cu un fleur de amărăciune. Prezentabil. Foarte bogat, intens, complex. În timp ce savurăm somnul dulce, femeia care îl poartă, deja și-a îmbrăcat bluza preferată și se grăbește să ia micul dejun de afaceri. După o zi plină de evenimente, ea este așteptată la cea mai trendy petrecere din oraș, iar seara poartă un pulover de cașmir, își toarnă o ceașcă de ceai  scufundându-se în visele sale. Tot ceea ce este conceput va deveni realitate, pentru că în fiecare zi ea luptă pentru a-și realiza visul.

Compoziția floral-lemnoasă a aromei este construită în jurul unei companii brevetate Oriflame note Essenza® pe baza de ulei esențial de floare de portocală de cea mai înaltă calitate.

Edelweiss consideră că: «Flerdorange este exact acea notă care face întotdeauna parfumul unul inedit. Iar  în combinație cu bergamota, care, după mine, conferă  temperament  și prospețime, acesta devine ceva de neuitat. Notele lemnoase doar sporesc acel efect»

7. Apa de toaletă Sunkiss Garden

Duminica liberă, de ce să nu te plimbi în parc? Așterni o pătură printre copacii înfloriți, îți scoți cartea preferată și te cufunzi în atmosfera poveștilor incredibile, acestea te surprind și te transferă în țările îndepărtate. Briza ușoară și proaspătă îți suflă umerii, aroma fructelor coapte ce vine de la coș te alină, iar undeva în depărtare se aude havuzul. Senzația că ești copil, ești în vacanță, când nu trebuie să te grăbești nicăieri – exiști doar tu și imaginația ta. Starea de vis a acestei dimineți este întotdeauna cu tine în flaconul Sunkiss Garden.

Dina777: «Notele mele preferate de citrice, astringența florală și amărăciunea plăcută, care se întâlnesc în grapefruit, de exemplu. Este foarte revigorant, energizant și te încarcă cu energie pozitivă pentru întreaga zi! Nu mă pot opri să-i savurez aroma!»

6. Apă de parfum Amber Elixir Crystal

Această aromă păstrează baza îndrăgitului tău Amber Elixir, însă notele de bază diferă — proaspătă, atrăgătoăre și misterioasă. Parfumierul a reușit într-adevăr să recreeze momentul unei plimbări de seară în orașul -stațiune. Valurile răcoroase se lovesc de stânci, rochia flutură de vântul sărat, pe veranda cafenelei de coastă stă un buchet și o vază de fructe: există o aromă stupefiantă de flori și citrice suculente încălzite de soarele arzător. Un vis  lipsit de griji... al verii veșnice... care rămâne mereu în suflet.

Oktys: «Mai întâi aromă dulce, apoi proaspătă. Imposibil să te oprești să o savurezi ... Apar asociații cu marea sau oceanul. Eu personal nu simt pe mine parfumul, dar oamenii din jurul meu adulmecă permanent și mă întreabă ce fel de parfum delicios este acesta».

5. Apa de parfum Love Potion

Dulceață fatală, femeia - ispită. Ea simte gustul vieții, alege cu ușurință ceea de ce are nevoie și nu acceptă niciodată ceva mai puțin. O singură privire și întreaga lume este la picioarele ei, implementând orice capriciu al său. Este atât de dificil să reziști la ea, și nu există niciun motiv să o faci: va deschide noi fațete uimitoare ale lumii senzuale și o va învălui cu note de ghimbir picant, flori de cacao și ciocolată.

Mikaela: «Asta e într-adevăr o poțiune de dragoste, așa cum ne promite și denumirea produsului! Ademenitor, misterios și, în același timp, un parfum incredibil de pasionat! Iubitul meu e nebun după el. Și el  pare să nu fie singurul ademenit de această aromă.».

4. Apa de toaletă On the Edge

Astăzi totul va fi așa cum îți dorești. O întâlnire importantă? O întâlnire romantică care va decide totul? Îmbracă aroma On the Edge cu note de piele îndrăznețe: el te va ajuta să-ți stabilești poziția și îți va conferi  încredere. Adăugă un accesoriu trendy: dacă optezi pentru un costum de afaceri, atunci allege să îl asortezi cu o cămașă roz, o jachetă din piele — cu o fustă de țesătură delicată, părul aranjat simplu— cu săgeți uriașe și gene până la cer. Spatele mai drept, privirea mai sus: totul va funcționa!

Stepanișceva Lana Valentin: «Există amărăciune dulce de tutun , note de piele catifelată  și pasiune fierbinte a lemnului încălzit de soare cu picături de rășină parfumată... Parfum uimitor! Fierbinte, pulsant, ca și cum s-ar întoarce pe diferite fețe. De mult nu am primit o asemenea plăcere de la parfum »

3. Apa de toaletă Wonder Flower

Te trezești după o întâlnire perfectă și pe masă descoperi un braț de flori. Parfumul incredibil s-a împrăștiat prin toată camera și s-a amestecat cu prospețimea răcoritoare a dimineții. Te scufunzi în amintirile unei zile fericite și nimic nu-ți poate strica starea de spirit … Oricât de dificilă ar fi noua zi, ia acest buchet și această atmosferă cu tine: închisă într-o sticluță Wonder Flower. Unica ce trebuie să faci, e să inspiri parfumul de pe încheietura mâinii — și devii din nou ușoară, fericită și îndrăgostită.

Nadinor: «O sticluță interesantă. Mulți descoperă dulceața aromei, dar odartă stropit pe corpul meu a dezvăluit un parfum pur floral! Foarte gingaș și ușor. În sezonul rece, este în general, perfect. Lasă o trenă plăcută».

2. Apa de toaletă Women's Collection Delicate Cherry Blossom

Tendința monoaromelor nu își va pierde pozițiile: nu este surprinzător faptul, că două compoziții din seria Women's Collection au ajuns simultan în clasamentul nostru. Din toate aromele florale, Delicate Cherry Blossom este cea mai îndrăgită de clientele noastre — un parfum blând, emoționant și foarte realist. Nu este atât de simplu cum pare la prima vedere: pentru a transmite, în mod fiabil, aroma de cireș, parfumierul a adăugat note de migdale dulci și o trenă de cedru din lemn.

Bella777: «Aroma cireșelor înflorite, așa este. Proaspăt, cu nuanțe de amărăciune, prosperitate, curat ca florile de vișină albe. O dimineață de primăvară, plină de bucurie, revigorează și te bucură în același timp. Cred că se va combina perfect cu culorile deschise de îmbrăcăminte».

1.  Apa de parfum Paradise

Fresh tropical din fructe suculente? Nu-o junglă sălbatică reală cu liane și flori uimitoare pentru fanii stilului boho chic. Aceasta este o aventură care te așteaptă în fiecare zi. Paradise se deschide cu o notă neobișnuită de piper roz, care conferă o amărăciune ușoară și un caracter îndrăzneț. Foarte proaspăt la început, se transformă într-o dulceață suculentă de fructe, la care este atât de greu să renunți.

Viking 2002: «Parfumul este ceva absolut nou, foarte individual! Atât femeile, cât și bărbații au apreciat-o. La început, piperul este cu adevărat simțit, dar apoi rămâne o trenă tandră, moale, confortabilă, seducătoare. Dacă vrei să fii observată - acesta este parfumul tău!»

Ce aromă Oriflame îți place cel mai mult? Lasă feedback pe site sau postează pe rețelele sociale cu hashtag-uri #eurecomand și #OriflameRussia — devină un adevărat blogger de frumusețe!

Text: Foto: Oriflame