Legendara mascara 5 în 1: revine!

Mai mult volum, alungire, separare, arcuire și îngrijire - rimelul Nr.1 de la Oriflame a devenit mai bun ca niciodată. Fă cunoștință cu noua versiune THE ONE WonderLash, un adevărat must-have în geanta de machiaj!

Legendara WonderLash este poate cel mai universal produs Oriflame destinat genelor. Îți permite să creezi orice efect, de la unul natural la unul dramatic, se potrivește aproape tuturor, datorită unei perii speciale și foarte comode, are două opțiuni de formulă (clasică și waterproof). Este îndrăgită atât de make-up artiști, de fanele trendurilor de make-up, cât și de cei care își aplică machiajul doar în 5 minute și vor să obțină rapid rezultate grozave. Nu este surprinzător faptul că WonderLash a devinit cu timpul cea mai bine vândută mascara marca Oriflame.

Legendara mascara WonderLash a apărut în 2007

Mascara noastră este nr.1, și chiar mai bună!

Noua mascara cu o formulă rezistentă are o culoare neagră intensă, nu conține parabeni și a fost testată oftalmologic,  nu murdărește și nici nu se scutură, păstrând machiajul proaspăt întreaga zi.

 Faimoasa perie are două tipuri de peri: lungi pentru arcuire, separare și alungire și scurți pentru volum și definirea genelor inferioare. Mai întâi, aplică rimelul folosind perii scurți, apoi separă genele și distribuie produsul folosind perii lungi - astfel vei descoperi toate posibilitățile acestui nou produs.

Rezultatul este uimitor! Versiunea clasică a rimelului oferă de până la 16 ori mai mult volum, cu 68% mai multă lungime și cu 119% mai multă arcuire decât genele tale naturale.

Versiunea waterproof - de 6 ori mai mult volum, cu 54% mai multă lungime și cu 161% mai multă arcuire. Dovedit clinic!

Text: