Cadouri cu sens

Cum să alegi un cadou perfect.

MULȚUMIRE

Există oameni pe care dorești să îi mulțumești pentru acest an. Cel mai bun mod de a demonstra recunoștința este un mic cadou. Cum ar fi Tender Care. Alege: RODIE, COACĂZE NEGRE sau MERIȘOARE. Alte opțiuni: Cremă de mâini protectoare cu ULEI DE CĂTINĂ, setul FESTIVE WONDERLAND, LUCIU DE BUZE COLOURBOX.

PRIETENIE

Nu contează dacă sunteți prieteni de o viață sau de câteva luni, un lucru este clar: nu dorești să renunți la această relație. Arată cât de important este această persoană pentru tine. Abordează întrebarea creativ: gândește-te la o felicitare, alege un ambalaj frumos și un cadou pe placul tău.

Există mai multe opțiuni: cremă parfumată pentru corp sau parfum: DIVINEGIORDANI GOLD ESSENZAPOSSESS; un set de creme pentru mâini JOYFUL DELIGHTS, Pensulă kabuki Scarlet; apă de toaletă HAPPYDISIAC MANFRIENDS WORLD FOR HIM sau MEN’S COLLECTION COOL LAVENDERSET PENTRU ÎNGRIJIRE NORTH FOR MEN.

Îți dorești să ambalezi frumos cadoul? Atunci ai nevoie de STIKERE DECORATIVE sau PUNGI PENTRU CADOU.

PĂRINȚI TINERI

Dacă un copil apare în casă, tot ce a mai bun este pentru el. Dar cadourile pentru mama și tata? Oferă-le un cadou pe care la moment ei nu și l-ar cumpăra singuri. Sau ceva ce ar putea folosi împreună cu copilul.

Nouă ne place: colecția LOVING CARE pentru maturi și copii de la 3 ani, setul MOANA sau CARS 3, îngrijirea complex ECOBEAUTYECOLLAGEN sau TRUE PERFECTION, mască de noapte cu efect intens revitalizant novage.

PENTRU OMUL DRAG

Multitudinea de sentimente pe care o porți față de omul drag, este dificil de descris într-o singură propoziție. Căldura, tandrețea și grija, pasiunea și entuziasmul care nu pot fi comparate cu nimic. Vrei să fie cu gândul la tine toată ziua? Oferă-i un parfum! Aroma se asociază cu emoția. Alege un cadou care să manifeste grija, să demonstreze că îți pasă de această persoană – la urma urmei, aroma va fi simțită toată ziua. Ceea de înseamnă că se va gândi la tine toată ziua. 

Recomandăm: Giordani Gold Man, S8 Night, Flamboyant, Excite Force, Eclat Homme.

Text: Foto: Oriflame