Idei de cadouri pentru Anul Nou pentru fiecare gust și buget

Stai la dubii, nu știi ce să dăruiești persoanelor drafi? Îți venim în ajutor. Ți-am pregătit un ghid special — inspiră-te!

CADOURI MICI
E bine dacă cadoul e sufiect. În cazul în care consideri că nu? Atunci acordă o atenție deosebită pachetelor personalizate și autocolantelor. Acestea te vor ajuta să completezi cadoul frumos.

Pentru Ea: ceas «Elegance», Set cercei «Stylish», Set accesorii Elegance.

Pentru El: colecția «Ritzy»: ceas, curea, portofel sau fular.

Pachetul de cadouri: pachet de cadouri, cutii, stickere decorative, stilou și semn de carte.

Pentru sora mică: set de îngrijire facială Love Nature.

Pentru prietenă: set de balsamuri Tender Care cu diverse arome.

CADOURI MARI: CE SĂ ALEGI?
Nu dorești să pierzi mult timp pe asta? Poți alege portfarduri cu cosmetică sau beauty cutii, asta fiind accesibil la oricare brand ce se respectă. Vezi descrierea și tipul produselor: arome, îngrijirea pielii, pentru corp sau cosmetică decoratică — ai o alegere imensă.

Pentru mamă sau prietene: în beauty cutia Oriflame №2 include totul o dată: șase produse de dimensiune completă (ruj, lac de unghii, rimel, creion de ochi, cremă de mână și balsamul protector Tender Care), nouă testere (patru ape de parfum pentru el și ea, bază de machiaj, cremă de zi și noapte Time Restore (50+) și True Perfection (25+). În calitate de cadou surpriză am adăugat o mică atenție din partea companiei. Intrigant? Încearcă acum!

Dacă doriți să oferiți un cadou cu adevărat luxos și dacă vă permite bugetul, alege seturile NovAge sau Ecobeauty. Toate cele șase produse pentru îngrijirea complexă a pielii sunt ambalate într-o cutie albă care vor arăta minunat sub pomul de Crăciun.

PENTRU ORICE BUGET
Astfel de cadouri vor costa exact cât o ceașcă de cafea sau un prânz de afaceri într-o cafenea și vor servi ca o mică atenție unui coleg, prieten sau medic într-o clinică. Frumos, ieftin și practic.

Vă recomandăm: «Christmas Wish», «Spiced Citrus», «Moana», «Aloe vera», «Малина и мята».

PENTRU AMINTIRI 
Parfumul — este un cadou special. Nu cumpărăm parfum în fiecare zi, nu? Frumos ambalate, într-o sticlă elegantă, alegerea corectă a parfumului înseamnă că persoana căreia îi dăruiți are un loc special în inima ta.

Încercați mai întâi să cunoașteți cât mai mult persoana, caracterul său. De asemenea, puteți folosi ca îndrumător aromele pe care le utilizează deja - și căutați ceva din aceeași gamă. Dacă vă îndoiți, puteți cumpăra mai întâi un flacon mic. Dacă nu aveți ocazia să încercați parfumul înainte de a cumpăra, citiți ghidul nostru, cum să cumpărați arome online!

Vă recomandăm: My Destiny, Eclat Mademoiselle, Giordani Gold Notte, Paradise Man.

Text: Foto: Oriflame