Pregătește-te să fii uimită de noua aromă Giordani

Gama de arome Giordani Gold, te invită să experimentezi un moment de beatitudine senzorială. Fiecare fată are nevoie de noua aromă Girodani Gold Essenza Sensuale.

 

Tendințele moderne de parfumerie ne spun că nu este necesar să porți un singur parfum și să alegi o aromă pentru toată viața. Mirosul poate și trebuie schimbat în funcție de anotimp, ocazie , modă pentru anumite note sau după dispoziție. În gama de arome Giordani Gold a fost lansat un parfum pentru ocazii speciale cu care te vei simți incredibil de frumoasă și senzuală. Nu trebuie purtat la birou sau la o plimbare cu prietenii – lasă ca această aromă să devină secretul tău sau chiar arma ta secretă.

Ca pe note
În inima aromei Giordani Gold Esenzza Sensuale se află florea de portocal Essenza®, - nota unică creată exclusiv pentru Oriflame folosind cele mai alese flori de portocal, acesta se combină delicat cu alte elemente pentru a crea o interpretare unică a florii reprezentative. În Renaștere, floarea de portocal era aroma principală a curților, toate doamnele nobile o preferau. În noua aromă floarea de portocal este combinată cu gardenie, vanilla bourbon și orange blossom, sporind profunzimea și senzualitatea compoziției.

 

Atingere senzuală
Pentru prima dată în Oriflame, parfumul este închis într-o sticlă cu un aplicator inovator pentru o experienţă incomparabilă: un motiv pentru a te opri, a simți picăturile unei arome de lux pe piele, a savura notele sale. Pentru a deschide Giordani Gold Essenza Sensuale, capacul se deșurubează captând o picătură de lichid atent măsurată și cu un efect puternic care se eliberează doar la contactul cu pielea. Trebuie doar să atingi punctele pulsului: gât, încheieturi, interiorul coatelor, în spatele urechilor. Nu este necesară întoarcerea incomodă a sticlei cu partea de sus în jos, deoarece mecanismul unic de închidere colectează parfumul în mod inteligent și simplu chiar și în poziție verticală.

Cum să prelungești aroma parfumului preferat? Păstrează sticla la un loc întunecat și răcoros: influențele agresive ale mediului asupra compoziției complexe pot schimba aroma și aceasta își pierde profunzimea. Lumina puternică a soarelui, umiditatea, căldura și schimbările de temperatură sunt principalii 

Text: Foto: Oriflame