Ce? Unde? Pentru ce? Revizuirea noilor accesorii de înfrumusețare

În urmă cu câțiva ani, accesoriile de înfrumusețare păreau a fi ceva exotic și de neînțeles, iar eficiența lor a ridicat întrebări. Dar astăzi, cosmetologii își sfătuiesc deja clienții să folosească dispozitive "inteligente" pentru față, păr și corp. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea efectului procedurilor profesionale și la menținerea rezultatelor mai mult timp după ce ați mers la un specialist. Există o opinie că utilizarea regulată a asistenților de înfrumusețare va ajuta la economisirea de bani pentru vizitele la clinicile de estetică și la produsele cosmetice de îngrijire. Ti-am pregatit o prezentare generala a celor mai interesante si eficiente accesorii pentru frumusetea ta. Ești pregătită? Să mergem!

TRIMMER PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

Uitați de disconfortul din timpul epilării, precum și de uscăciunea și iritarea pielii după utilizarea aparatului de ras. Noul aparat de tuns pentru față și corp este conceput pentru a transforma o rutină neplăcută într-un ritual special de înfrumusețare. La urma urmei, nu numai că îndepărtează în mod eficient și fără durere părul, dar, de asemenea, arată fenomenal!

Life hack: reglați lungimea firelor de păr cu un capăt special inclus în set, două capete separate pentru sprâncene și pentru corp.

PROSOP DE PĂR TURBAN

Nu subestimați accesoriile simple care ne pot face viața mai ușoară în fiecare zi. Uită de reziduurile de la masca de față pe breton: un prosop de turban moale și plăcut la atingere vă va face îngrijirea feței și mai plăcută!

Life hack: Utilizați un prosop de turban atunci când faceți o mască de păr! 

AGRAFE DE PĂR

Atât de mici, dar atât de eficiente! Utilizați-le atunci când faceți măști de față - astfel încât părul să nu interfereze. Designul laconic plăcut și materialul de înaltă calitate le fac asistenți indispensabili. De asemenea, le puteți folosi în timpul coafării - acestea sunt concepute astfel încât să nu vă rupeți părul.

Life hack: În orice situație de neînțeles, atunci când trebuie să vă fixați părul, utilizați cleme! 

MASAJ FACIAL

Până în prezent, a fost deja dovedit: masajul facial ajută la păstrarea frumuseții, la reîmprospătarea pielii și la îmbunătățirea tenului. Dar pentru aceasta nu este necesar să mergeți la saloane scumpe. Masajele la domiciliu se descurcă perfect și cu această sarcină. De exemplu, un aparat de masaj de la Oriflame. Designul frumos și utilizarea convenabilă îl vor face preferatul tău permanent.

Life hack: masajul va ajuta la relaxarea mușchilor feței și, în consecință, la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.