Regulile unui ton perfect: cum funcționează pigment-corectorul?

Anterior, astfel de soluții erau doar în valizele make-up artiștilor profesioniști, dar acum acestea sunt disponibile fiecărei domnișoare. Ne clarificăm, pentru ce avem nevoie de pigment-corector de nuanța fondului de ten și cum va schimba acesta machiajul tău.

1. UITĂ DE COMPROMISE
Ai comandat dar ai greșit nuanța, ți s-a oferit un cadou, dar culoarea nu ți se potrivește, te-ai îndrăgostit în textură și finisare, dar nuanța potrivită lipsește în paletă — și iată că ai adunat deja o sumedenie de sticluțe, de care nu ai nevoie. 

Noul pigment-corector soluționează toate problemele legate de alegerea nuanței, fără a face acoperirea mai grea și fără a modifica textura. Funcționează simplu: Adaugă-l câte o picătură în fondul de ten preferat, până când nu vei obține un efect de coincidență ton în ton. Corectorul deschis  le va fi pe plac domnișoarelor cu o piele deschisă la culoare— pentru care, chiar și prima nuanță din gamă este uneori prea galbenă. Corectorul de o nuanță închisă  li se va potrivi perfect domnișoarelor cu pielea întunecată, va contribui la evitarea unui subton gri, conferit de fondul de ten insuficient de întunecat. 

2. ECONOMISEȘTE BANII  
Dacă pielea ta se bronzează ușor, în dependență de sezon, nuanța acesteia se poate schimba cu câteva tonuri. Acum nu mai este nevoie să cumperi câte un fond de ten pentru fiecare ton al pielii — ai nevoie de doar unul, iar nuanța acestuia va putea fi ajustată cu ajutorul corectorului.  

3. DEVINO VEDETA INSTAGRAM-ULUI
De mult timp visezi să faci conturarea feței, dar ți-e frică să arăți ca un raton în loc de Rihanna? Încearcă să folosești pigment-corectorul ca crema bronzantă și Evidențiatorul. Acestea sunt create special pentru a se potrivi perfect cu baza tonală - ceea ce înseamnă, că chiar și un începător le poate amesteca cu ușurință. Evidențiază pomeții, suprafețele laterale ale frunții și ale nasului cu ajutorul nuanțelor închise. Aplică nuanța deschisă pe spatele nasului, o bifă deasupra buzei superioare, zonele proeminente ale obrajilor și zona sub sprâncene. 

Text: Foto: Oriflame