Cadourile la care visează editorii noștri

Ești curioasă să vezi ce își doresc de sărbători editorii noștri? Am stat de vorbă cu 3 dintre ei pentru a afla care este lista dorințelor lor – iată ce își doresc!

SOPHIA MARINHO DE LEMOS 
Stockholm

„Iernile în Stockholm sunt dure și până în februarie pielea mea deja se usucă, își pierde culoarea și încep să par mai obosită (chiar dacă dorm câte 8 ore pe noapte). Așadar cu ocazia acestui Crăciun îmi doresc Gelul Micro-exfoliant NovAge. Înlătură celulele moarte și completează perfect rutina mea de îngrijire a pielii NovAge – NovAge Ecollagen; în plus, ambalajul roz o să arate senzațional pe unul din rafturile din baia mea!”

FÁTIMA DE LACHICA LIEKENS 
America de Sud

„Nu există ceva mai iconic sau caracteristic pentru acest sezon, decât buzele închise la culoare, atât de seducătoare. O să merg cu siguranță pe acest trend iarna aceasta, în special pentru petrecerea de Revelion! Pentru a mă juca cu lookul meu, o să am nevoie de rujuri atât mate cât și glossy. Preferatele mele absolute sunt: The ONE Lip Sensation Matte Mousse și The ONE Lip Sensation Vinyl.”

EWA BRENNAN 
Africa

„Consider că esența feminină își găsește cea mai bună exprimare într-un parfum. De aceea, mi-ar plăcea să primesc parfumul Giordani Gold Essenza. Este cadoul perfect ce face orice femeie să se simtă chic și răsfățată. Iar sticla arată senzațional! În plus, îmi place să asortez aroma parfumului Giordani Gold Essenza cu Giordani Gold Bronzing Pearls. Sunt perfecte pentru un look glam de petrecere.”

MALGORZATA ULASKA 
Europa centrală

„Dacă ar fi să numesc un lucru legat Crăciun pe care îl iubesc, atunci acelea sunt aromele specifice! Mirosul îmbietor de turtă dulce abia scoasă din cuptor, aromele de scorțișoară sau de cafea proaspătă. Ele fac diferenta! Condimentele de sezon aduc un strop din magia Crăciunului în fiecare farfurie. Și toate aceste arome pot fi prezente și în rutina ta de înfrumusețare!

Creme de mâini, săpunuri, loțiuni de corp sau balsamuri de buze cu scorțișoară delicioasă, citrice sau note de miere îmi încâtă simțurile la maxim. Așa că mi-ar plăcea să primesc câteva cadouri practice, ce mă introduc în atmosfera de sărbătoare, făcând-o să persiste mult timp după ce evenimentele s-au încheiat. Îmi doresc în special crema de mâini Spiced Citrus și săpunul din aceeași gamă sau balsamul protector cu ulei de scorțișoară Tender Care.”

Text: Foto: Victoria Stillwell and The Oriflame Editorial Team