Alegerea editorului: cadouri pentru 8 martie

Prima sărbătoare de primăvară – e o posibilitate frumoasă de a arăta oamenilor dragi cât de mult contează ei pentru tine. Nu ești decis ce să oferi? Redactorul nostru Malgorzata Ulaska a împărtășit ideile sale care cu siguranță te vor inspira!

PENTRU DEPENDENTELE DE OJĂ 

Fiecare din noi are câte-o prietenă care nu iese din casă fără a-și face manichiura. Ei i s-ar potrivi noile nuanțe ale lacului nostru rezistent The One. Garantăm entuziasmul!

PENTRU IUBITOARELE DE MACHIAJ 

Prietena ta a însușit tehnicile make-up-ului și știe cum să facă un make-up smokey eyes perfect, de la care nu poți feri privirea? Apelează la opinia specialiștilor referitor la ultimele tendințe și dăruiește-i un ruj rezistent de culoare închisă. Zâmbetul ei îți va arăta că ai făcut alegerea corectă!

CELEI CARE ADORĂ LA NEBUNIE FLORILE 

Florile – sunt cadoul potrivit însă din păcate ele îmbucură cu aroma și frumusețea lor doar câteva zile. Însă un parfum nu se va ofili niciodată. Noi recomandăm minunata aromă Wonder Flower  – fiind un buchet magnific în forma unui flacon elegant!

AMATOARELOR DE BIJUTERII

Marlin Monroe susținea că briliantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, ceea ce e adevărat, deoarece accesoriile elegante oferă strălucire oricui. Iar colierul de aur și cerceii din cristal de Boemia de culoarea lavandei va arăta elegant la orice stil și oricărei femei!

STILISTELOR DE PAR  

O nouă culoare la păr, breton sau ombre? Unele domnișoare iubesc să-și schimbe stilul destul de des. Iată de ce cu siguranță li s-ar potrivi produsele pentru pregătirea părului noilor schimbări. De aceea masca de păr – va fi alegerea ideală!
Text: Foto: Getty Images