5 produse care înfrumusețează pe durata somnului

Majoritatea lucrurilor sunt imposibil de făcut atunci când dormi, dar îngrijirea aspectului tău nu este unul dintre acestea. Există o mulțime de produse create pentru a fi folosite pe timpul nopții și editorul nostru, Sophia Marinho de Lemos, a ales cele mai bune produse. Acestea sunt 5 produse de top care te transformă într-o adevărată „frumoasă adormită”!

1. MASCĂ DE FAȚĂ PENTRU NOAPTE
Măștile reprezintă răsfățul suprem de îngrijire a pielii. Și, cu toate că, un tratament de 10-15 minute poate adăuga o strălucire și netezire instantanee, nimic nu este mai benefic ca o mască pentru noapte care conferă pielii un aspect odihnit (chiar dacă nu este). Îmi place să folosesc Masca de noapte cu efect intens revitalizant NovAge. Conține un ulei bogat de Inca Inchi și unt Cupuacu și acid hialuronic care este bine cunoscut pentru netezirea texturii pielii.

2.TRATAMENTUL PĂRULUI
Evidențierea, uneltele de styling și aerul uscat de la birou pot lăsa părul tern și fragil, de aceea folosesc săptămânal un produs de îngrijire a părului. Produsele mele pentru călătorii sunt seruri care ajută la refacerea părului din interior, iar uleiurile de păr sunt infuzate cu uleiuri naturale pentru păr lucios până dimineața.

3. ULEI DE FAȚĂ HRĂNITOR
Pielea mea are tendință de uscare și rupere, de aceea folosesc întotdeauna câteva picături de ulei facial (după ser și înainte de crema de noapte). Am două produse preferate: Capsule cu ulei facial NovAge Nutri6 care conțin un amestec unic de șase uleiuri naturale și uleiul facial EcoBeauty fără parabeni, care conține ulei de argan și extract de bumbac. Ambele conferă un ten mai fin, mai radiant peste noapte

4. CREMA DE NOAPTE NOVAGE ECOLLAGEN
Când dormi, pielea lucrează, reparându-se și construind colagen. De aceea, întotdeauna îmi completez rutina de îngrijire a pielii de seară cu crema de noapte NovAge Ecollagen. Este creată pentru a stimula producția de colagen și a netezi liniile fine. Ridurile mele se simt cu adevărat netezite, iar pielea mea este mai fină și cu un aspect mai sănătos atunci când mă trezesc.

5. CREMĂ PENTRU PICIOARE
Fața ta nu este singura care poate beneficia de îngrijiri peste noapte, o seară de duminică este momentul ideal pentru un masaj cu o cremă de picioare pentru picioarele obosite. Dacă îmi doresc un tratament suplimentar, aleg să îmi cufund picioarele în șosete pentru și mai multă hidratare!.

Text: Foto: Getty Images