Ton perfect: tehnica de masaj

Nu rata ocazia de a trezi pielea și de a-i oferi o strălucire sănătoasă dimineața. Un masaj facial ușor durează doar câteva minute și poate fi făcut chiar în timpul machiajului!

Cum funcționează masajul feței?

Te-ai întrebat vreodată de ce pielea strălucește după procedurile de salon? Nu este vorba doar de formule speciale, ci și procesul de aplicare în sine: masajul stimulează circulația sângelui, iar pielea se umple de energie.

Nu este necesar să fii un cosmetolog profesionist pentru a obține un efect similar: mișcări simple în direcția corectă dau un puternic efect de drenaj limfatic, îndepărtează edemul și relaxează mușchii faciali tensionați. Un masaj ușor pregătește tenul pentru machiaj și este un alt mod neobișnuit de a face tonul pielii perfect.

Masaj simplu în condiții de casă

Începe cu iluminatorul: ia puțin produs pe vârful degetelor și freacă-l pentru a se încălzi și pentru a conferi texturii o anumită plasticitate. Privește modelul și repetă!

Pasul 1: Apasă ușor cu vârful degetelor pe tâmple și începe să masezi mușchii frunții, deplasând-te cu degetele spre centrul între sprâncene și podul nasului.

Pasul 2: Prin mișcări de uniformizare de la colțurile buzelor spre tâmple prelucrează obrajii.

Pasul 3: Masează mușchii circulari ai gurii, zona arcada lui Cupidon și bărbia.

Pasul 4: Acordă atenție gâtului: folosește mișcări ușoare de mângâiere de la bărbie spre claviculă.

Repetă pașii de câteva ori, și treci la următorul pas al rutinei pentru un ten radiant.

O atingere de lux pe care o meriți

Ești relaxată și calmă, piele ta are o strălucire sănătoasă. Este timpul pentru un ton uniform și îți recomandăm un instrument care să aibă grijă de pielea ta pe tot parcursul zilei. Fond de ten Cushion Giordani Gold oferă o finisare mată naturală, care poate fi stratificat. De asemenea, conține un întreg complex de ingredient pentru un aspect tânăr: acid hialuronic pentru hidratare și complex hrănitor Skin Cherish Blend cu apă de mare, extract de caise, ceai verde și dovleac.

Textură ușoară pentru un ton perfect

Include și o pernuță pentru aplicare, concepută special pentru această textură. Este comodă de folosit nu doar dimineața când aplici machiajul, dar și în timpul zilei pentru mici corectări. Ia puțin produs pe pernuță și repetă mișcările de masaj.

Pasul 1: Cu mișcări ușor sacadate, aplică tonul pe frunte și bărbie.

Pasul 2: Cu mișcări de netezire, treci pe linia maxilarului, obraji și pomeți.

Pasul 3: Prelucrează bărbia și arcada lui Cupidon, apăsând ușor pernuța.

Pasul 4: Îndoaie pernuța în jumate și aplică ton și sub ochi. Poți merge de-a lungul gâtului cu restul de pe pernuță pentru a egaliza nuanța. Gata!