Ne pregătim împreună de Valentine's Day

Te așteaptă o seară de vis? Știm de unde să începi! Bucle lejere, buze strălucitoare, un ten radiant și o aromă care vorbește mai mult decât cuvintele. Pregătește-te urmând pas cu pas indicațiile noastre.

Pasul 1: ten radiant

Dacă ai avut o săptămână dificilă, nu ai dormit suficient și ai ales ciocolata în locul legumelor sănătoase, este timpul să redai pielii strălucirea. Începe pregătirile cu îngrijirea complexă preferată: vei primi un impuls de energie și îți vei satura pielea cu substanțele benefice necesare.

Pasul 2: părul ca într-o reclamă de șampon

Chiar dacă nu ești expertă în materie de coafuri, părul tău poate concura cu ușurință cu cel a fetelor de pe coperte. Folosește un șampon pentru volum care păstrează splendoarea și întărește structura părului. Înfășoară pe părul curat și aproape uscat ondulatoare și lasă-le timp de 15 minute: în acest fel vei obține valuri ușoare. Atingerea finală este un spray pentru strălucire. Volum, strălucire, aspect sănătos – obiectivul este atins!

Pasul 3: ton perfect

Această întâlnire nu este momentul pentru un machiaj ca pe covorul roșu. Un ton dens va fi vizibil: alege o acoperire ușoară, hidratantă cu efect radiant. Efectul natural este cel mai binevenit!

Pasul 4: Buze senzuale

Rujul roșu este clasic pentru o întâlnire romantică. Vrei un aspect mai modern? Șterge cu un șervețel astfel încât să rămână doar culoarea pe buze și adaugă un strat subțire de pudră pentru un finisaj delicat de catifea.

Pasul 5: privire de pisică

Liniile îți vor face ochii ademenitori și misterioși, de asemenea, vizual vor părea mai mari. Noi optăm pentru dermatograful lichid: el oferă o culoare intensă, saturată, iar folosirea lui nu este atât de dificilă precum pare. Vrei o tehnică ușoară pentru linii? Secretul este simplu: desenează așa cum îți reușește după care umezește un disc din bumbac cu apă micelară și corectează forma. Nimeni nu va ști!

Pasul 6: mâini bine îngrijite

Tu răsfoiești meniul, îți dai o șuviță de păr după ureche, iar el nu își poate lua privirea de la mâinile tale. Este vorba despre roșu potrivit! Alege cea mai simplă nuanță – am găsit una potrivită printre ojele rezistente și cu uscare rapidă.

Pasul 7: o notă misterioasă

Chiar dacă ești fană a aromelor proaspete și ușoare, ai șansa să încerci o aromă atrăgătoare, caldă și senzuală pentru această seara. Noi alegem apa de parfum Amber Elixir Mystery: ambră, citrice și vanilie și acordul senzual de crin roșu. Acum ești gata să cucerești inima lui!

Pasul 8: mici accente

Pune-ți toate bijuteriile preferate, apoi jumătate din ele scoate-le – acesta este un lifehack preferat de stiliști pentru a nu exagera. Îți recomandăm să alegi un set: de exemplu, cercei și un pandantiv în nuanțe delicate. Acum ești pregătită pentru o seară de neuitat!

Text: Foto: Oriflame