Romantică fără mari cheltuieli: continuăm sezonul cadourilor

A dărui cadouri este romantic, pentru că este cel mai plăcut mod de a demonstra persoanei dragi că îți pasă. Redactorii de frumusețe Oriflame oferă câteva idei de cadouri.

Simboluri mici


Pentru a oferi cadouri nu e nevoie neapărat de un motiv. Uneori e bine să al oferi pe neașteptate. Pentru el: Să presupunem că utilizați aceleași produse pentru baie și duș. În acest caz, presupunem că aceste produse sunt cel mai probabil destinate pentru femei (nimic personal, doar statistici). Ei bine, dacă este așa, atunci un cadou frumos pentru el ar fi gama pentru bărbați North – nu doar că au un miros masculin, dar, de asemenea, sunt adaptate nevoilor specifice pielii bărbaților. 


Pentru ea: Florile și ciocolata sunt supraevaluate. Vrei să-i demonstrezi că îți pasă cu adevărat de ea? Te vor ajuta cosmeticele The ONE!Aniversarea 

Cadoul pentru o aniversare ar trebui să fie echilibrat, romantic, nicidecum vulgar, funcțional, dar și elegant. 


Pentru el: Trăiți deja de o perioadă mai lungă de timp împreună și planificați să petreceți încă cel puțin tot atâta timp împreună. Îi cunoști bine toate obiceiurile inclusiv ce țin de îngrijirea pielii. Ei bine, nu îți va fi dificil să alegi pentru el un set de produse pentru îngrijirea pielii, cremă pentru zona ochilor, cremă de față. Dacă bărbatul tău este expert în acest domeniu, el cu siguranță se va bucura de dispozitivul pentru curățarea tenului SkinPro. 

Pentru ea: Aroma este fără îndoială darul cel mai intim, de asemenea, cel mai greu de selectat. Chiar și cea mai apropiată pereche poate da greș, de aceea cel mai sigur ar fi să alegi o aromă atemporală cum ar fi parfumul Essenza cu note lemnoase. 


"Pentru a face cadouri nu e absolut necesar de a avea un motiv. Uneori e binevenit să fie pur și simplu."

Ziua îndrăgostiților


Cel mai important lucru atunci când alegi un cadou pentru ziua îndrăgostiților – simțul umorului.Pentru el: Ești în impas și nu știi ce ai putea să-i dăruiești de ziua îndrăgostiților? O opțiune neașteptată: Balsam Tander Care – pentru ca buzele să-i fie mereu îngrijite!

Pentru ea: Un cadou cu sens și în aceleași timp cu umor – parfumul seducător Love Potion. Nimeni cu va fi capabil să-i reziste.


„Te plac foarte mult”

Încă nu ați ajuns la fraza „Te iubesc”, dar este o chestiune de timp. 


Pentru el: Ce modalitate mai bună de ați exprima simpatia decât un cadou pentru sănătate și stil de viață sănătos?  Spre exemplu, Wellness Pack pentru el care conține acizi grași esențiali Omega-3, astaxantin, vitamine și minerale necesare pentru bărbați. 

Романтические подарки

Pentru ea: Un om înțelept știe că drumul către inima unei femei sunt cosmeticele. Și pentru că fiecare femeie iubește luxul și îngrijirea, o opțiune excelentă ar fi masca pentru păr Eleo – îngrijire de lux pentru păr. 


Gest frumos

Unele cadouri au o sarcină de romantism de aceea le-am lăsat la urmă. 

Pentru el: Apa de toaletă – cel mai intim cadou, pentru că îl va purta în fiecare zi și se va gândi la tine. Deci, pentru ca el să se gândească doar la bine, alege o aromă cu simț al proporției, spre exemplu, Giordani Gold Notte.

Pentru ea: Un set pentru îngrijirea cuprinzătoarea a pielii – un excelent mod de ai arăta că îți pasă. Desigur, poate să îți ea ceva timp până ai să înțelegi ce și cum, precum și careva investiții substanțiale, dar dacă ai să alegi exact ceea ce are nevoie, rezultatul va depăși toate așteptările. Și ale ei, apropo, la fel!Text: Foto: Oriflame