8 martie: ce dăruim în 2019?

Cadoul tău va spune mai mult decât cuvintele. Amintește-ți ce-și dorește ea – ghidul nostru te va ajuta s-o uimești!

1. RĂSFĂȚUL PIELII CURATE
Vrei să-ți manifești grija și să-i demonstrezi cât de mult îi prețuiești frumusețea naturală? Dăruiește-i produse pentru îngrijirea pielii. Dacă nu-i cunoști tipul pielii, texturile preferate și efectul dorit, orientează-te spre vârstă.  

Pentru categoria 30+ recomandăm seria împotriva ridurilor NovAge Ecollagen Wrinkle Power. Această gamă  care are la bază tehnologia antirid Tri-Peptide Complex este creată în baza a 3 peptide vegetale – acidul hialuronic cu volum de molecule scăzut, colagenul și extractul de celule stem din plante – special creată pentru lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. Ridurile dispar cu până la 49%* - dovedit științific!

2. REÎNNOIREA GARDEROBEI
Look-uri stilate 365 zile în an și decizii noi pentru fiecare sezon – acestea sunt viziunile ei despre modă? Detaliile hotărăsc orice! Alege accesorii din colecția de vară. Pentru o fată romantică cele mai potrivite vor fi accesoriile Rose Quartz, o carieristă convinsă va opta pentru o geantă minimalistă, iar iubitoarea contrastelor  — va fi înnebunită după combinații inedite cum ar fi pielea și metalul.

3. 3. FII GATA DE ORICE
De la serviciu la petrecere – în geanta ei este tot ceea de ce are nevoie pentru a-și schimba ținuta de câteva ori pe zi. Alege accesoriile multifuncționale, care  o vor salva în orice situație. Nouă ne plac setul de pensule 4 in 1 Queen, trusa pentru manichiură și colierul cu pandantive detașabile..

4. 4. DĂRUIEȘTE-I ÎNCREDERE
Deadline-uri, scopuri, diferite sarcini – zilele ei sunt organizate până-n cele mai mici detalii? Visurile mari sunt pe cale să devină reale. Dăruiește-i aroma Dare to Shine, care-i va sublinia trăsătura ambițioasă.

Nota de vârf a acestei arome e floarea Tiare – simbolul insulei Tahiti. Mirosul florii Tiare e asemănător cu combinația florilor nerolli, iasomiei și frangipani cu nuanțe de verde și auriu. Design-ul sticluței amintește de forma diamantelor – îndrăznește să strălucești!

5. 5. FĂ-O SĂ SE SIMTĂ SPECIALĂ
Ea este unică și specială, iar surpriza ar trebui să fie irepetabilă. Treci un test simplu și adună cadoul ținând cont de interesele ei, dorințe și preferințe. 
Doar imaginează-ți: în timp ce ceilalți cutreieră centrele comerciale și stau în cozi interminabile, tu alegi cadoul de la tine de acasă, de pe canapeaua ta, iar rezultatul e fix ceea de ce are nevoie ea! Chiar mai mult de-atât!

*Conform rezultatelor testelor clinice, ridurile se estompează după prima utilizare a setului de îngrijire complexă NovAge Ecollagen Wrinkle Power. 
Cercetările clinice au avut loc în laboratorul Ori-derm din 14 august până pe 10 noiembrie 2017, cu participarea a 26 de femei.

Text: Foto: Oriflame