Noutăți din lumea frumuseții

Micile schimbări îți pot moderniza look-ul. De la culoarea ojei până la parfumul perfect. Iată noile tendințe ale acestui sezon.

True Blues
De la oje până la fardurile de ochi, albastrul este peste tot – pentru manichiură, alege nuanțele reci, pastel de albastru pentru Aquatic Vice de la oja 10-în-1 The ONE.

Picioare frumoase
Dacă ai nevoie de un produs de îngrijire care să acționeze rapid pentru picioarele tale, te poți baza pe gelul anticelulitic cu cofeină şi extract din frunză de lotus Optimals Body.

Aroma primăverii
Nu poți să începi mai bine primăvara decât cu o aromă floral-fructată. Încearcă noua apă de toaletă Sunkiss Garden și bucură-te de notele tropicale ale fructului dragonului. Efervescent, luminos, perfect pentru zilele de primăvară!

Ulei pentru corp
Uleiurile pentru față, corp ori păr și-au făcut apariția în rutinele tuturor de înfrumusețare de ani buni. Beneficiile uleiului natural de susan din noua gamă Love Nature îți vor hidrata și îmbunătăți aspectul pielii tale în acest sezon.

Rosy Glow
Perlele Giordani Gold sunt deja un fenomen, iar acum întâmpină un nou membru în familie – ediția limitată de perle blush Rose Petal. Conferă pomeților tăi o nuanță rozalie și o strălucire naturală.

Autobronzant
Vrei să te bronzezi înainte de sosirea verii? Alege cât de mult cu apa autobronzantă pentru față și corp Sun Zone. Hidratează intens pielea datorită acidului hialuronic din compoziție și asigură un bronz de durată, pentru ca tu să etalezi o piele strălucitoare cu aspect uniform mult timp!

Skin Pro 
O abordare profesionistă a rutinei tale de îngrijire. Sistemul 3-în-1 SkinPro Sonic este prevăzut cu o perie de curățare, capăt de exfoliere și capăt de masaj pentru un adevărat răsfăț!

Text: Foto: Oriflame