Alegerea ta, calea ta, parfumul tău! Îți prezentăm noua colecție All or Nothing

Aplicarea parfumului poate fi o experiență senzorială reală, îți evidențiază caracterul și te scoate în evidență din mulțime. Nu te mulțumi cu puțin și află cum să reproduci tehnica parfumurilor la modă cu noua colecție All or Nothing.

 

Să trăiești fără compromisuri. Acest concept are un sens puțin diferit pentru fiecare dintre noi. Dar, în esență, înseamnă să îți urmezi propriile valori și să-ți trăiești viața așa cum îți dorești. Noua colecție All or Nothing de la Oriflame va ajuta fiecare femeie să își exprime unicitatea cu parfumul ei semnătură. Nu există reguli – exiști doar tu. Colecția conține două arome, fiecare din ele fiind individuală, dar atunci când sunt aplicate împreună, formează o a treia aromă – unică.

La baza compoziției All or Nothing sunt trei ingrediente cheie: magnolia, zmeura și vanilia Surabsolute. Buchetul floral luxuriant de magnolie și frezie se amestecă cu acordul prețios de lămâie Primo Fiore pentru o impresie de neuitat care durează. Petalele de iasomie, trandafir de damasc și esența picantă de zmeură evocă o senzație incitantă, în timp ce cedru și moscul lemnos oferă căldură. Nota de vanilie Surabsolute este în centrul acestei arome, o notă subtilă și rafinată de vanilie naturală din Madagascar, cea mai frumoasă varietate a sa. Vanilia Surabsolute cultivată în Madagascar este recoltată la momentul optim așa cum este gândit de natură, pentru o aromă rafinată. Primul parfum Oriflame cu concentrația de uleiuri esențiale de până la 30% și realizat cu o tehnologie inovatoare activată de aer, ce îi amplifică aroma, rezultând într-o compoziție intensă, de o persitență supremă. Prin contact cu aerul, parfumul eliberează molecule și iononi unici care contribuie la prelungirea notelor de vârf și de mijloc. Rezultatul este o aromă eternă a parfumului.

Sticla parfumului este creată de designer și este unică în felul său. Modern, elegant şi luxos, încapsulat într-o sticlă cu design exclusivist ce exprimă unicitate prin fiecare detaliu. Autorul ei este Anderson Santos, un renumit designer de produse brazilian cu 10 ani de experiență în industria cosmetică, care colaborează cu Oriflame în Stockholm din anul 2018.

Pentru ați sublinia individualitatea folosește apa de parfum All or Nothing Unique Accord #1.  În inima acestei arome se află acordul moale moscat cu nuanțe florale cremoase, acesta se îmbină cu parfumul natural al pielii sporindu-l. Notele strălucitoare de frezie, petale de iasomie și bujor conferă parfumului o prospețime delicată înmuiată de lemn de santal cremos, heliotrop și lemn alb.

Combinarea acestor două arome deschide noi fațete All or Nothing! Combinația de vanilie Surabsolute și mosc cu flori albe pe fiecare femeie se dezvăluie în felul ei, creând un acord unic. Când aplici

este important să respecți ordinea, mai întâi parfum, apoi apă de parfum. În această ordine combinația va suna completă, evidențiind frumos aroma principală.

Poartă parfumul și acordul separat sau împreună sau folosește-le pe ambele dar pe diferite zone de puls, pentru a dezvălui toate fațetele All or Nothing și a accentua caracterul tău unic.