7 aplicații de beauty de care ai nevoie

E ușor să te simți confuză în lumea aplicațiilor de mobil, al căror număr este în constantă creștere. Sunt atât de multe, încât găsirea celor potrivite pentru nevoile tale poate fi dificilă. Pentru a-ți veni în ajutor, am selectat 7 din aplicațiile noatre preferate de beauty.

1. Mirror
Pentru zilele acelea când îți uiți oglinda acasă, „Mirror” este aplicația de care ai nevoie. E mai eficientă decât camera frontală a telefonului (îți promitem), folosește un sistem de iluminare pentru a-ți oferi o reflexie mai bună și este perfectă pentru a-ți retușa machiajul atunci când ai nevoie. 


2. Make-up Wizard
Datorită aplicației Make-up Wizard, nu mai este nevoie să îți întinzi produsele pe mână pentru a le testa. Această aplicație îți permite să aplici virtual farduri pentru pleope, tușuri, rimeluri, rujuri și multe ale produse, doar folosind camera telefonului. Și imediat ce depășești uimirea de a încerca un machiaj virtual, poți să cumperi produsele care ți-au plăcut, direct din aplicație. Cu peste 50.000 de uitilizatori în doar 2 luni, aplicația are o medie de 4.5 pe magazinul online de aplicații.

Utilizatorii de Android pot descărca gratis aplicația aici, iar cei care folosesc iTunes și vor să o descarce gratuit, pot găsi aplicația aici.  

3. Sun Coach

Această aplicație sofisticată a fost dezvoltată pentru a identifica nivelul de radiații UV din orice colț al lumii. Tot ce trebuie să faci este să adaugi locația pe care vrei să o verifici, iar aplicația îți va ofei pognoza razelor UV. De asemenea, îți oferă sfaturi utile despre protecția solară. 

4. iDrated
Știm cu toții că apa este esențială dacă vrem să avem un corp sănătos și o piele frumoasă. Dacă încerci din răsputeri să ții cont de câtă apă bei, iDrated este aplicația potrivită pentru tine. Îți calculează exact de câtă nevoie de apă are corpul tău, în funcție de sex și greutate și îți permite îți notezi câtă apă ai băut pentru a fi sigură că îți atingi cantitatea de apă băută; poți chiar să-ți setezi o alarmă care să îți amintească să bei apă. 

5. Pinterest
Dacă ne întrebi pe noi, suntem de părere că prea multă inspirație nu strică niciodată. Pinterest îți permite să navigezi printr-o multitudine de imagini frumoase, să-ți creezi propriul panou și să distribui fotografii care să-i inspire pe cei din comunitatea ta. Este, de asemenea, un loc fantastic în care să descoperi tutoriale și tendințe de beauty. Urmărește Oriflame aici.

6. Pedometer
Experții în sănătate recomandă să facem în jur de 10.000 de pași în fiecare zi, însă media de persoană este doar între 3000 și 4000 de pași zilnici – mult sub numărul reocomandat! Descarcă Pedometer, care te va ajuta să-ți atingi targetul de pași, îți va monitoriza numărul de calorii pierdute și va înregistra distanța și înclinația suprafeței pa care o parcurgi. 


7. BeautyPlus
Pentru noi, tu ești întotdeauna frumoasă! Dar dacă simți uneori că selfie-urile tale ar avea nevoie de un mic retuș, îți recomanăm aplicația BeautyPlus, ce are peste 70 de milioane de utilizatori în lume. Inspiră-te din lumea blogging-ului, adaugă filtrele și instrumentele de editare din această aplicație. Și când postezi pe Instagram, de ce să nu fii la curent cu ultimele tendințe în beauty, urmărind contul @OriflameMoldova  - ne vedem acolo!


Text: Foto: Getty images