6 trenduri pentru unghii pe care trebuie să le încerci

Manichiura tip artă (nail-art) a devenit rapid accesoriul de top în lumea modei. Fiind un mod ideal de a-ți schimba mereu look-ul, iată 6 din cele mai stilate trenduri, pe care îți recomandăm să le încerci.

Manichiura texturată

Arta în manichiură a depășit demult paleta de culori; astăzi, textura este totul. Ojele texturate au o consistență mai groasă, ca de nisip, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie doar de două straturi și ești gata de plecare. Asortează la această manichiură inele și brățări neutre, pentru ca accentul să fie pe unghii. 


Manichiura mată

Ca o alternativă pentru unghiile lucioase, oja mată este o alegere cool. Această tendință se potrivește de minune cu bijuteriile tip statement. Un top coat (precum Top coat cu aspect mat The ONE) va oferi unghiilor un aspect catifelat.  

Manichiură french inversată

Cine spune că manichiura french trebuie să se limiteze doar pe vârful unghiei? Schimbă un pic perspectiva și aplică ojă la baza cuticulei, în formă de jumătate de lună.  Înlocuiește oja bej sau albă cu nuanțe mai intense, precum combinații de roșu cu negru sau prună cu roz. 


Unghii metalice

Perfecte pentru serile în oraș, unghiile metalice vor face o impresie puternică. Sezonul acesta, nuanțele de crom, argintiu și auriu sunt un must. 


Alb și nuanțe neutre

Pentru o finisare neutră, dar chic, nimic nu e mai de efect precum nunațele nude, cafenii sau oja albă. Podiumurile au dat verdictul: minimalismul nu pleacă nicăieri. Indiferent dacă porți ojă mată sau glossy, asigură-te că manichiura ta e perfect îngrijită, deoarece nuanțele deschise scot în evidență imperfecțiunile. 


Ombré

Ombré înseamnă un moment de frumusețe. Această manichiură în degrade arată minunat, în special în culori pastelate. Urmează ghidul nostru pas cu pas și încearcă și tu!

Text: Foto: Getty images