Noi nu putem trăi unul fără altul: experții de frumusețe cu privire la produsele preferate de îngrijire

Experiența lor poate fi cu greu supraestimată. Munca lor – să testeze noi produse de îngrijire în fiecare zi. Anume acești oameni au fost rugați să numească produsul lor preferat fără de care nu trece o zi. Iată ce răspunsuri am primit.

Claire Tansy expert pe produsele de îngrijire a pielii, Ori-derm
Produse: Ser NovAge Ultimate Lift și Crema de noapte NovAge Ultimate Lift

„Gama mea preferată de produse – setul pentru îngrijire complexă NovAge Ultimate Lift. Nu pot alege un câștigător, dar voi numi două produse: serul și crema de noapte NovAge Ultimate Lift. Ele mi-au cucerit inima prin textura de lux, se potrivesc perfect pentru pielea mea. Sunt bucuroasă să cunosc că ingredientele ce se conțin în aceste produse sunt dezvoltate special pentru a restabili elasticitatea pielii mele și a avea efect de lifting în timpul somnului”.

Sanna Franklin, editor de frumusețe
Produs: Produsul: Balsam Tender Care Vanilla

„Am pielea foarte uscată (mai ales în timpul iernii) și folosesc un balsam pentru a trata buzele crăpate și a hidrata pielea uscată . Înmoi cu ajutorul lui cuticulele pentru a avea unghiile sănătoase și el în mod miraculos  timp de o noapte este capabil să vindece pielea crăpată de pe picioare. De asemenea, acest produs este indispensabil în timpul zborului când pielea mea devine foarte uscată. Uneori aplic puțin produs pe pleoape pentru a crea un efect lucios. Pentru mine este cu adevărat un produs de neînlocuit”.

Melina Galeadi, expert în îngrijirea pielii 
Produs: Crema pentru zona de contur a ochilor

„Dacă ochii sunt oglinda sufletului, pielea din jurul ochilor este barometrul exact a stilului de viață. Aici apar primele semne ale îmbătrânirii și dovadă  a regimului încărcat. Există păreri că crema pentru zona ochilor este supraapreciată, dar pielea din această zonă este foarte delicată, este mai subțire decât pielea de pe alte părți ale corpului. Crema specială Oriflame pentru zona de contur a ochilor se deosebește printr-o structură ușoară, este lipsită de arome pentru a minimiza posibilitatea de iritare. Eu aplic crema pentru zona ochilor dimineața și seara în zilele însorite port ochelari de soare și urmăresc să dorm suficient”. 

Kyril Kutalov, grooming editor
Produs: produse de curățare

„Iubesc vara pentru faptul că poți petrece mult timp în aer liber, practica sportul meu preferat – ciclism montan. Fac plimbări în fiecare week-end și încerc să mă antrenez zilnic. Din moment ce locuiesc într-un oraș mare, trebuie să merg până la fața locului sau pur și simplu în pădure, și de multe ori acest drum este foarte aglomerat. Deci, eu nu îmi pot imagina viața fără demachiant. Ca și pentru mulți bărbați acest produs a devenit pentru mine bilet de intrare în lumea de îngrijire a pielii – eficient, simplu și plăcut”. 

Nicola Robertson, expert în îngrijirea pielii, Ori-derm
Produs: Crema pentru zona de contur a ochilor Ecollagen

„Îmi place gama Ecollagen și utilizez toate produsele pentru îngrijirea complexă. Produsul meu preferat din această gamă – crema pentru zona de contur a ochilor cu aplicator rolă, ce facilitează aplicarea cremei și ajută să scap de pungile de sub ochi”. 

Text: Foto: Getty Images, Kristine Wreyford