Top 5 sfaturi de frumusețe

Am rugat editorii de frumusețe să împărtășească cu tine cele mai bune sfaturi de frumusețe pe care ei le-au primit vreodată.

FATIMA DE LACHIKA
America Latină

„Nu merge la culcare fără a te demachia. Este important să speli fața de două ori pe zi – dimineața și seara – chiar dacă te-ai întors acasă târziu, obosită și visezi doar să cazi în pat. Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată a fost să păstrez șervețele umede în noptiera de lângă pat, astfel încât, în caz de urgență să pot îndepărta machiajul și să curăț pielea.”

SOPHIA MARINHO DE LEMOS
Suedia

„Mama mea mereu spunea: părul – este principalul tău accesoriu, astfel nu uita niciodată să-l îngrijești. Are dreptate, deoarece părul frumos, strălucitor, precum și piele îngrijită sunt dovadă a unei stări de sănătate bună. Vizita regulată la salon, împrospătarea la timp a culorii și minim o mască o dată pe săptămână – iată regula mea.”

SANDRA MARIC
Europa de Vest

„Cel mai bun sfat de frumusețe l-am primit de la un make-up artist familiar: înainte de a curba genele încălzește penseta cu uscătorul câteva secunde. Acest lucru nu doar că va oferi o formă mai atractivă genelor, dar, de asemenea, le va menține curbate mai mult timp.”

DEVANTI SUBIDZHANTORO
Indonezia
 „Un om mi-a dat o rețetă pentru frumusețe: sentimentul de fericire și o piele sănătoasă. De atunci, acord o mare atenție îngrijirii complexe și încerc să zâmbesc cât mai des posibil.”

DALMA AYGUN
Turcia
„Bunica mea avea o piele perfectă. Când am întrebat-o care este secretul, ea mi-a spus: soarele – este un miracol al vieții, dar cele mai mare dușman al pielii. După aceea am început să folosesc produse de protecție solară chiar și în zilele înnourate.”
Text: Foto: Sanna Franklin