Care e parfumul potrivit pentru petreceri?

Ești amatoare de cluburi sau preferi mesele de gală? Pentru fiecare dintre aceste ocazii, ai un parfum care să se potrivească evenimentului? Dacă răspunsul este negativ, trebuie neapărat să consulți acest ghid! Te va ajuta să îți găsești parfumul ideal pentru petrecere în funcție de locul unde se va desfășura aceasta

1. DINEUL
Să îți petreci seara la masă cu prietenii, într-o atmosferă veselă, savurând mâncarea preferată, este ocazia potrivită pentru alegerea unui parfum familiar. O aromă obișnuită care are ca note de mijloc esențe florale proaspete. Dacă ieșirea preferată are loc de fapt înăuntru, atunci optează pentru gama de ape de toaletă Women’s Collection. Într-adevăr minunate, acestea înfloresc într-un buchet de arome pe măsură ce stau pe piele – spre încântarea celor din jur. 

2. PETRECEREA DE VINERI SEARA

După o săptămână dificilă, e minunat să lași în urmă toate greutățile și să te relaxezi cu prietenii. Atunci când în seara de vineri ești nerăbdătoare privind ceea ce va urma, pulverizează puțin din VIP – o aroma inspirată din blitzul petrecerilor exclusiviste. Acesta e partenerul perfect care te ajută să profiți la maxim de plăcerile nopții. 


3. CLUBUL DE DANS
Este cunoscut faptul că parfumul potrivit poate produce o răsturnare de situații. Iar cel pe care îl porți îți dorești să emane încredere; să incite. Dacă pentru tine noaptea perfectă se petrece pe ringul de dans, alege un parfum energizant care să îți pună în valoare personalitatea – cum ar fi My Destiny. Fiecare parfum premiat pentru calitățile sale este încapsulat într-o sticlă decorată cu turmalină, cu un design unic, asemeni personalității tale. 

4. CINA DE GALĂ
Pentru ocaziile grandioase în care trebuie să fii eleganță și plină de grație, îți recomandăm în mod special parfumurile Giordani Gold cu care te vei face cu siguranță remarcată. Având peste 40 ani de experiență, gama de produse Giordani Gold își propune să elaboreze produse premium, care conțin doar cele mai exclusiviste ingrediente.  Ne angajăm să îți oferim parfumuri care să fie pe măsura evenimentelor luxoase la care participi.

Text: Foto: Anna Martensson