Ca un profesionist: cele mai bune trucuri de la Galina Ilyina

Conturarea este necesară nu numai pentru față, ci și pentru ochi – de ce? Cum să trasezi linii perfecte? Galina Ilyina, expertă în frumusețe Oriflame ne dezvăluie secretele machiajului profesional – acum vei reuși cu siguranță.

Life hack #1: un corector care nu se adună în pliuri

Dacă machiajul tău trebuie să reziste toată ziua și chiar la evenimentul de seară, două produse te vor ajuta la mascarea cearcănelor – iar machiajul se va menține.  

Începe cu baza de machiaj pentru estomparea porilor – va netezi pielea și nu va permite corectorului să se adune în pliuri. Apoi – corectorul tău preferat pentru a masca mici imperfecțiuni. Mie îmi plac produsele The ONE: formula ușoară IlluSkin este potrivită pentru pielea uscată, iar EverLasting pentru cea grasă și problematică. Aplică cu degetul inelar cu mișcări de tapotare. Încă un lifehack cu corectorul: ia un pic pe o perie subțire și accentuează curba sprâncenelor. Desenează o linie subțire sub sprânceană. Acest lucru va face forma mai clară și mai precisă.

Life hack #2: rimel în loc de eyeliner

Când nu ai mult timp pentru machiaj alege rimelul cu efect dublu THE ONE. Începe cu peria pentru alungire deschide capacul subțire. Când vopsești genele superioare apasă ușor la rădăcini apoi trage în sus, în mișcări de zig-zag. Rimelul nimerește pe conturul ciliar, iar aspectul va fi mai expresiv. Dacă nu ai timp pentru o linie, aceasta e o opțiune perfectă! Apoi închide rimelul și scoate capacul gros – peria pentru volum va completa imagine și va oferi expresivitate privirii.

Life Hack #3: ochi mai mari cu ajutorul conturării!

În machiajul zilnic, nu doar fața are nevoie de conturare, ci și ochii. Folosește paleta pentru conturare THE ONE  pentru a mări vizual și a sculpta ochii. Aplică bronzer cu o perie pufoasă pe pliul pleoapei și evidențiază linia inferioară a genelor. Adaugă fard de obraz pe mijlocul pleoapei iar iluminator în colțul interior al ochiului.

Life Hack #4: linii perfecte în fiecare zi

Dacă nu poți trasa o linie uniformă și îngrijită ia o carte de vizită sau lipește o bandă adezivă pe colțul exterior al ochiului -  astfel ca linia cărții de vizită sau a benzii să fie o continuare a marginii inferioare a genelor. Trasează cu mișcări scurte săgeata.

Pentru începători recomandă să alegeți un creion de ochi tip stilou, cu el este mai ușor de lucrat. De exemplu tuş-stilou pentru pleoape The ONE are un aplicator confortabil și o nuanță bogată de negru.

Life hack #5: sprâncene naturale

Pentru ca sprâncenele să fie pufoase, piaptană firele de păr în sus și apoi vopsește-le cu mișcări scurte de la bază în sus – astfel vei obține un rezultat natural. Nu îți fie frică să experimentezi cu texturi moi și moderne: pomada pentru sprâncene The ONE care se transformă în pudră, adaugă nuanță, se usucă rapid și reglează saturația de la sprâncene naturale la bogate și îndrăznețe.