Dimineața pe alergate: 5 metode de a economisi timpul

Undeva într-o lume paralelă locuiesc oameni, care dimineața au timp să facă yoga, să mediteze și să publice micul dejun pe Instagram. Totul e mult mai simplu decât pare: am găsit pentru tine cinci moduri de a accelera rutina de dimineață și de a salva o sumedenie de timp. Acum cu siguranță vei reuși să faci câteva exerciții fizice!

1. PREGĂTEȘTE-ȚI ÎMBRĂCĂMINTEA DE CU SEARĂ
O doamnă de afaceri dominantă, o pictoriță romantică sau o fată din curtea vecină - în timp ce decizi cum să arăți astăzi stând lângă dulapul cu haine, trece o jumătate de oră. Ia drept regulă alegerea fiecărui accesoriu pentru a doua zi, astfel nu vei pierde timp de dimineață, gândindu-te dacă se potrivesc cerceii bluzei tale sau nu.  

2. ALEGE SOLUȚII 2-în-1
Oriunde nu te-ai grăbi, ia drept regulă folosirea îngrijirii complexe a pielii în fiecare dimineață. Alege mijloacele multifuncționale pentru a accelera procesul. De exemplu, gel-tonic de curățare NovAge . Demonstrat clinic: este la fel de eficient ca și gelul și tonicul de curățare NovAge la aplicarea lor în set. Formula inteligentă curăță delicat pielea de impurități, fără a rupe bariera protectoare, hidratează și tonifiază, pregătește pentru aplicarea ulterioară a serului și a cremei, îmbunătățind absorbția. Acum, pentru a curăța și tonifia pielea, este suficient un pas simplu! În articolul nostru vei afla mai multe despre prima etapă a îngrijirii complexe a pielii. 3. NU NEGLIJA MICUL DEJUN
E complicat să ieși din casă neîmbrăcată și nespălată, în schimb, de multe ori ieși fără a lua micul dejun – deseori economisești timpul neglijând micul dejun? Păstrează mereu în dulăpiorul din bucătărie  produsele-wellness, și nici o justificare de acum încolo: un cocktail folositor și delicios poate fi preparat în câteva secunde, iar un baton proteic - se mănâncă pe fugite.

4. FII NATURALĂ
Hollywood make-up chiar de dimineață - nu este cea mai bună alegere. Vei petrece o mare parte din timp încercând să faci săgețile la fel, iar conturul buzelor roșii - perfect. Optăm pentru machiajul fără machiaj! Dacă varianta nude ți se pare tristă, încearcă opțiunile noastre.

5.ZÂMBEȘTE DACĂ CEVA MERGE GREȘIT
Totuși ai decis să desenezi săgețile și ai petrecut jumătate de oră în fața oglinzii. Mult timp ai ales cu ce să te îmbraci pentru că dispoziția deja e alta. Ai preparat așa-numitul micul dejun de pe Instagram și acum întârzii peste tot. Nu panica! Uneori avem nevoie să alocăm timp pentru noi înșine și să ne urmăm dorințele, fără a ne simți vinovați de faptul că furăm din timpul familiei, prietenilor, colegilor. Savurează aceste momente de una singură și trăiește în armonie cu tine însuți!

Text: Foto: Iulia Krasnova