Îți răspundem la cele mai întâlnite întrebări legate de frumusețe din 2015!

Tu ai căutat, noi îți oferim soluția! Descoperă răspunsul la top 10 întrebări legate de frumusețe!

1. Cum să ai buze precum ale lui Kylie Jenner? 
Poate că îți mai amintești isteria de pe social media în care adolescentele încercau să obțină buze ca ale lui Kylie Jenner, băgând buzele într un pahar cu gura îngustă și aplicând presiune. Rezultatul? Într-adevăr, buze pline – și potențiale vânătăi și aspect desfigurat. Obține un aspect mai plin al buzelor, fără niciun pericol, urmând pașii din tutorialul nostru - și nu îți trebuie niciun pahar!

2. Ce sunt procedurile de umplere a buzelor?
Doctorii injectează colagen sau acid hialuronic (o substanță naturală regăsită în corpul nostru) pentru a crește volumul buzelor. Procesul durează în jur de 15 minute și efectul este vizibil până la 6 luni. Precum toate procedurile cosmetice, umplerea buzelor presupune riscuri, ca învinețirea, inflamarea și producerea cicatricilor. 

3. Cum să înlături gelul de pe unghii?
Folosește o pilă și lustruiește-ți suprafața unghiei, până când mai rămâne un strat nisipos de gel pe unghie. Apoi înmoaie în dizolvant dischete de bumbac și aplică câte una pe fiecare unghie. Învelește-ți fiecare unghie în folie de aluminiu și stai așa preț de jumătate de oră. În această etapă, ar trebui să poți să înlături gelul de pe unghii, prin presarea delicată cu ajutorul unui băț special pentru manichiură. Nu uita să aplici tratament pentru unghii la sfârșit. 

4. Cum să înlături acrylul de pe unghii?
Folosește acetonă pentru a înlătura oja, apoi cu ajutorul unei unghiere, taie unghiile acrilice, aplicate peste lungimea naturală a unghiilor tale. Pilește unghiile pentru a crea o suprafață aspră a unghiilor și înmoaie-le în acetonă pentru 15 minute. Ia câte o dischetă de bumbac pentru fiecare unghie și înlătură acryl-ul. Spală-ți mâinile și aplică tratament pe unghii și o cremă grasă pentru mâini la final.

"Nu îți stoarce coșurile - vorbim serios. În schimb, aplică un produs ce conține acid salicilic în zonă..."

5. Cum să folosești balsamul pentru îngrijirea bărbii
Simplu: curăță-ți fața. Apoi încălzește în palme o cantitate de produs cât o monedă, înainte de a aplica balsamul cu delicatețe pe barbă. 
6. Cum să faci o împletitură franțuzească
a) Alege o secțiune de păr pornind de la linia frunții, spre spate.
b) Începe să faci o împletitură clasică, în 3.
c) Ia câte o suviță de păr din fiecare parte de deasupra urechii și înclude-le în împletitură.
d) Continuă procesul până când ai inclus în împletitură tot părul din lateral (cel de deasupra și din spatele urechii). Apoi, împletește normal restul de păr rămas. Securizează la vârfuri cu un elastic de păr.
7. Cum să scoți un coș adânc din piele
Nu o face! Și vorbim serios. În loc să afectezi zona, aplică un produs ce conține acid salicilic. Ai încredere în noi – o zi de disconfort e mai acceptabilă în locul câtorva luni de cicatrici. 

8. Cum să obțin un aspect radiant al pielii
O piele bine curățată va arăta instant mai luminoasă, așa că folosește în fiecare dimineață și seara un produs de curățare și o loțiune tonică. În plus, pentru a combate acumularea de celule moarte, exfoliază piela cu un dispozitiv special de curățare a pielii. De asemenea, un produs de iluminare (vezi tutorialul nostru pentru tehnica strobing) îți va oferi strălucire!9. Cum să obții un coc din cozi împletite
Urmează pașii propuși de noi pentru a obține această coafură foarte chic: coc împleit cu bentiță.


10. Cum să scapi de electrizarea părului
Evită aparatele fierbinți pentru păr, precum uscător de păr sau placă, deoarece pot cauza electrizarea. Și cum efectul static este rezultat de lipsa hidratării, include în rutina de îngrijire a părului uleiul de argan și măști hrănitoare, o dată pe săptămână. 


Text: Foto: Kristin Wreyford