S-beauty, sau Swedish Beauty

Tendința către o abordare scandinavă a frumuseții captează treptat lumea. Piele radiantă, sănătate perfectă, un stil de viață armonios și nivel scăzut de stres – avem multe de învățat de la frumusețile nordice. Încearcă secretele lor de frumusețe pe tine înșiși!

Îngrijirea pielii
Fetele scandinave nu recunosc rutina coreeană în 10 pași. Funcționalitatea și eficiența pentru ele este o chestiune de principiu. Ele preferă o îngrijire completă cu un număr mic de produse pe bază de ingrediente naturale, ușor de utilizat, cu multe proprietăți benefice și eficacitate dovedită. SETURILE NOVAGE - un exemplu clasic în acest sens. Doar 2 minute, de două ori pe zi și pielea primește tot de ce are nevoie pentru frumusețe și sănătate.

Nutriție și suplimente
Proteine, fibre, fructe, legume, grăsimi sănătoase și multă apă sunt formula scandinavă pentru o alimentație sănătoasă. Dar chiar și cu cea mai echilibrată dietă este dificil să obții toate vitaminele și mineralele necesare. Fetele scandinave sunt conștiente de acest lucru și iau suplimente în fiecare zi, nu doar atunci când pielea se exfoliază, iar imunitatea a scăzut. Acest plus în îngrijirea ta completă va ajuta la întărirea barierei de protecție a pielii și la îmbunătățirea hidratării pielii întregului corp.

Sportul
În timp ce noi ne batem capul cum să găsim timp pentru sală, fetele scandinave doar includ activitatea în rutina zilnică. La serviciu – cu bicicleta, întâlnirea cu prietenele – în parc, nu la o cafea cu croissant în cea mai apropiată cafenea. Rezultatul – voioșie, stare de bine, pomeți înfloritori. Și nu îți face griji cu privire la abonamentul expirat!

Echilibru
Nutriția, activitatea fizică, îngrijirea pielii, machiajul și starea interioară a femeilor scandinave sunt aproape de nedespărțit. Ele adoptă o abordare complexă a frumuseții. Aerul proaspăt, o dietă sănătoasă, activitatea – nu este rezultatul muncii asupra sa, ci parte a stilului de viață zilnic. Încearcă să înlocuiești dietele sănătoase cu obiceiuri simple, dar zilnice – și pregătește-te să fii surprins de rezultate.

Text: Foto: Oriflame