Ghidul de îngrijire a pielii pentru mămicile ocupate

Atunci când ai un program încărcat și trebuie să ai grijă de cei mici, tinzi să sari toți pașii rutinei de îngrijire a pielii. Iată trucurile noastre pentru femeile și mămicile ocupate care își doresc să se răsfețe și să se bucure de beneficiile unei rutine de îngrijire a pielii.

PRIORITIZEAZĂ PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII DE CALITATE VS. MACHIAJ
Atunci când ai copii mici, un somn odihnitor este o plăcere rară, iar rezultatele unei nopți nedormite se văd imediat pe tenul tău. Atunci când nu dormi suficient de mult, corpul tău produce cortizol, care poate afecta nivelul de colagen și poate cauza deshidratare și cearcăne. Dacă trebuie să alegi, prioritizează îngrijirea pielii vs. un machiaj perfect aplicat. Știi deja, nu poți ascunde orice cu machiaj, în nici un caz o piele obosită. Produsele hidratante și hrănitoare care vizează liniile și ridurile și care au un efect de iluminare în zona cearcănelor îți vor oferi aspectul sănătos și odihnit pe care ți-l dorești! 

NU UITA DE FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ
Nu uiți nicodată să aplici o cremă cu factor de protecție solară pe pielea copiilor tăi, așa că nu uita să faci același lucru și pentru tine! Atunci când ești mamă este cu atât mai important să aplici cremă cu FPS pentru că, pe durata sarcinii, hormonii pot cauza pete pigmentare, iar lipsa somnului se traduce prin piele obosită, cu riduri. Ține mereu la îndemână o cremă cu FPS ridicat pentru a aplica pe durata zilei! 

CREEAZĂ-ȚI UN RITUAL SĂPTĂMÂNAL DE RĂSFĂȚ
Atunci când timpul te presează, poate fi dificil să îți amintești să aplici chiar și o cremă hidratantă. Nici nu mai vorbim de măști, tratamente sau peeling! Dar dacă aloci timp pentru o sesiune săptămânală de răsfăț, vei avea dublu de câștigat: pielea ta va arăta extraordinar, iar tu te vei simți mai relaxată! Alege o zi a săptămânii și rezervă-ți timp pentru tine. Uită de griji și aplică un tratament sau o mască hrănitoare. Pielea ta îți va mulțumi – și familia ta la fel!

INVESTEȘTE ÎN PRODUSE DE CALITATE
Pentru o mamă ocupată, fiecare clipă pe care ți-o dedici este sfântă! De aceea, atunci când aloci timp pentru tine și pentru îngrijirea pielii, este important să nu îl irosești pe produse ineficiente. Investește mai mult în produse de înaltă calitate care sunt optimizate pentru nevoile vârstei și tipului tău de ten. O loțiune tonică, o cremă de ochi, un ser și o cremă vor oferi rezultate neașteptat de bune pielii tale!

Text: Foto: Oriflame