6 idei neobișnuite pentru Ziua Îndrăgostiților

Mulți nu percep Ziua Îndrăgostiților ca o sărbătoare, sau, pur și simplu nu le place să o sărbătorească. Flori, dulciuri, ursuleț de pluș, restaurant...atât de banal și plictisitor! Dar de ce să renunți la un motiv suplimentar pentru a-ți sărbători dragostea? Încearcă una din ideile noastre sau vino cu propria idee!

Nu cumpăra lucruri, ci experiență

De multe ori simțim o nostalgie cu privire la trecut sau visăm la viitor, uitând de momentul principal – aici și acum. Deci, bucurați-vă împreună! În locul cadourilor de care nu îți vei aminti în câteva zile, alege emoțiile. Rezervă-ți o zi de spa pentru doi, mergeți într-o misiune în oraș sau faceți o mini-călătorie cu mașina. Cele mai bune amintiri nu golesc neapărat portofelul, dar încălzesc inima mulți ani.

Ai încredere în muzică

Ce preferă partenerul/a ta? Să alerge în parc, chiar și pe frig, sau seri confortabile la o ceașcă de ceai – sau poate ore lungi întru atelier auto? Selectează o listă cu muzica potrivită și lasă ca ea să-i amintească de tine. Dacă aveți melodia voastră adaugă-o în listă – cu siguranță îi va trezi amintiri plăcute.

Uită de reguli

Dacă visezi de mult la o aventură neobișnuită, acesta este momentul! Mergeți să pictați cu vin, planificați săritura cu parașuta sau bungee jump în sezonul cald sau chiar faceți un tatuaj (nu neapărat la fel!). Trăind împreună emoții puternice vă va apropia.

Recunoaște după miros

Mirosul este strâns legat de emoții și amintiri – așa că, de ce să nu alegi un parfum asociat cu simbolul iubirii voastre. Purtați împreună aromele Lost in You: combinația dintre notele picante de ghimbir și căldura gurmandă a boabelor tonka creează un acord captivant, energic, pe care îl numim „contopirea inimilor”. Și dacă locuiți împreună, sticlele pereche vor arăta grozav pe același raft.

Pierde-te în internet

În era digitală, dragostea nu poate fi imaginată fără tehnologie: aprecieri, comentarii, fotografii și storisurile au devenit o parte zilnică a vieții noastre. Încercă să îți exprimi sentimentele online: fă o postare emoțională cu o fotografie comună, dedică perechii tale o poezie, o serie de storisuri sau chiar tiktok!

Caută ce e unic

Oricine poate rezerva o masă la un restaurant elegant – dar ce este special la o seară de acest gen? Mai bine ieșiți pe străzile principale ale orașului și găsiți un mic restaurant confortabil, cu bucătărie neobișnuită – lăsați să devină un loc secret pentru voi doi și dăruiți unul altuia impresii noi.

Text: